НАЧАЛО Прессъобщения

P2E играта PlayDoge събра $532,000, остават по-малко от два дни до скок в цената

31.05.2024 10:07 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
P2E играта PlayDoge събра $532,000, остават по-малко от два дни до скок в цената

Новата крипто игра PlayDoge бързо събра над $532,000 - буквално в рамките на няма и два дена. Очаква се силен уикенд, като над 23.8 милиона токени вече са стейкнати. 

Според MarketsAndMarkets, блокчейн геймингът се очаква да бъде оценен на $65 милиарда към 2027 година, което представлява ръст от 70.3% на годишна база. Затова и много крипто инвеститори, макар и да не са геймъри, да “наострят” уши в посока тези криптоактиви.

Купете PlayDoge

Над 557% стейкинг награди очакват ранните инвеститори

PlayDoge предизвика вълнение сред крипто ентусиастите със своите впечатляващи 557% стейкинг награди към момента на писане на статията. Множество инвеститори вече влагат токените си в стейкинг пула, привлечени от високите потенциални доходности. Тази атрактивна възможност за пасивен доход прави PlayDoge не само забавна игра, но и потенциално доходоносна платформа.

Слуховете, че екипът зад Decentraland може да стои зад PlayDoge, допълнително засилват интереса към проекта. Въпреки че няма официална информация, тези спекулации увеличават доверието сред някои инвеститори. Настоящата цена на токена е $0.005, което прави инвестицията в PlayDoge достъпна и потенциално доходоносна.

Очаква се силен уикенд, като допълнителни инвеститори се включват в стейкинг пула, надявайки се да се възползват от високите награди и потенциалния ръст на цената на токена. С текущия интерес и активност, PlayDoge има всички шансове да се превърне в следващия голям хит на P2E пазара.

Може ли PlayDoge да е по-добра инвестиция от меме криптовалутите към момента?

Ако погледнем числата за популярните меме криптовалути, някой би заключил, че може би не е идеалният момент да инвестирате в тях. Топ 7 меме криптовалути в момента са Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE), DogeWifhat (WIF), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) и Book of Meme (BOME). Всички те – без изключение, показват спадове в последните 24 часа, което може да е сигнал за нестабилност в краткосрочен план, като при Bonk.

В сравнение с тези криптовалути, PlayDoge предлага интересна алтернатива. ICO-то на PlayDoge гарантира, че няма по-ниска цена на придобиване в следващите седмици, което предоставя сигурност за ранните инвеститори. Също така, PlayDoge има уникален подход със своята play-to-earn (P2E) механика, която комбинира забавление с финансови стимули.

Докато меме криптовалутите разчитат на популярен интерес и спекулации, PlayDoge предлага реална стойност чрез своите геймплей и стейкинг награди. Това може да бъде значителен фактор за дългосрочен успех, особено за инвеститори, които търсят стабилни възможности за доходност.

Купете PlayDoge

Ще стигне ли PlayDoge $1?

Малко трудно е да се предвиди дали новата криптовалута PlayDoge ще достигне $1 в близко бъдеще, но някои анализатори очакват скок до 400-500% ръст след края на предпродажбата. Това е амбициозна цел, но реалните ползи от проекта и амбициите за CEX листинг са добър знак.

PlayDoge предлага уникален play-to-earn модел, който привлича както геймъри, така и инвеститори. Със своята комбинация от носталгичен геймплей и модерни крипто награди, играта има потенциал да се утвърди на пазара. Ако проектът успее да привлече достатъчно внимание и потребители, цената на токена може да расте значително.

Реалните ползи от PlayDoge включват високите стейкинг награди и възможността за пасивен доход, което може да привлече още повече инвеститори. Също така, ако екипът успее да осигури листинг на големи крипто борси (CEX), това ще увеличи ликвидността и търсенето на токена.

Въпреки че достигането на $1 може да изглежда предизвикателно в краткосрочен план, PlayDoge има всички предпоставки за значителен ръст. С правилната стратегия и изпълнение, проектът може да се окаже един от най-успешните в P2E сектора.

Как да закупя PlayDoge?

Закупуването на PlayDoge е лесно и изисква няколко прости стъпки. Ето как можете да се включите:

  1. Създайте крипто портфейл – Изберете надежден крипто портфейл и го настройте.
  2. Купете ETH или BNB – Закупете Ethereum или Binance Coin от борса като Binance или Coinbase.
  3. Свържете портфейла си – Свържете портфейла си с с предпродажбата на PlayDoge
  4. Разменете ETH/BNB за $PLAY – Разменете своите токени за $PLAY и потвърдете транзакцията.

Купете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.