НАЧАЛО Алткойни

Robinhood добавя нова криптовалутата за потребителите в ЕС

04.04.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood добавя нова криптовалутата за потребителите в ЕС

Robinhood, значителна сила в сферата на търговията с криптовалути, отново привлече вниманието с неотдавнашното си съобщение за включване на криптовалутата Optimism (OP) за своите потребители в ЕС.

Този стратегически ход на Robinhood има за цел да диверсифицира своите предложения, като допълнително затвърди позицията си на пазара наред със съществуващия набор от приблизително 30 криптовалути.

Включването на Optimism разпали любопитство в крипто общността, особено на фона на продължаващата пазарна волатилност.

Въпреки че този листинг представлява потенциални ползи, като например по-голяма видимост и достъпност за OP, продължават да съществуват въпроси относно по-широките му последици.

От съществено значение е да се подчертае, че понастоящем търговията е ограничена до конкретни юрисдикции в ЕС, където Robinhood оперира, което подчертава стратегическото разширяване на платформата.

Въпреки че е изправена пред пазарни сътресения, Optimism има възможност да се възстанови с това листване. Неотдавнашният ѝ спад обаче отразява предизвикателствата, присъщи на пейзажа на криптовалутите.

Към момента на последната актуализация OP се търгуваше на цена от $3.14, което показва спад от малко над 1% спрямо предходния ден, като забележителният еднодневен обем на търговия възлиза на $303 милиона, което показва продължаваща пазарна активност и интерес.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.