НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки: Биткойн не е проблемът на пространството

27.11.2022 17:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки: Биткойн не е проблемът на пространството

Авторът на бестселъра "Богат татко, беден татко" остава оптимист относно дългосрочните перспективи на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Неотдавна в предаването Rich Dad Radio Show авторът на бестселъри обсъди Биткойн и провала на FTX с госта си Марк Мос.

Кийосаки посочи, че двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация не могат да бъдат обвързвани с поведението на бившия главен изпълнителен директор на сриналата се крипто борса FTX – Сам Банкман-Фрийд:

Биткойн не е същото като Сам Банкман-Фрийд. Проблемът не е в Биткойн, а в FTX.

Според Кийосаки много хора в неговата възрастова група обръщат гръб на криптовалутите, особено след кризата, но той остава оптимист.

Кийосаки направи съпоставка, че криптовалутата не може да бъде винена за провала на FTX и Банкман-Фрийд, точно както среброто не може да бъде обвинявано за лошото управление на борсово търгуваните фондове (ETF) за благородни метали.

Въпреки, че миналата седмица BTC удари двугодишно дъно, а ETH загуби около 20% от стойността си Кийосаки заяви, че би разгледал значителеният спад като възможност, а не като причина за страх.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Ето защо активът ще стане световната резервна валута


Наскоро Кевин О’Лиъри, един от инвеститорите в популярното телевизионно шоу Shark Tank нарече Банкамн-Фрийд “Уорън Бъфет на Биткойн”, а вместо това Кийосаки го сравни с американски измамник, наричайки го “Бърни Мейдоф на криптовалутите”, което само по себе си говори за мнението на авторът спрямо основателя на FTX. Бърнард Мейдоф е измамник, извършил най-голямата Понци измама в историята на стойност около $65 милиарда. Важно е да се подчертае, че О’Лиъри продължава да се опитва да защити имиджа на Банкман-Фрийд, като мотивите му са съмнителни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доналд Тръмп вдига мерника на Джо Байдън и каза, че бъдещето на Биткойн ще бъде създадено в САЩ

След като беше един от политиците, който често споделяше антикриптовалутните си настроения, но показа известна подкрепа, Доналд Тръмп влезе в заглавията на вестниците с последните си изявления.

15.06.2024 12:02 1 мин. четене

Най-големият телеком в Европа започва да копае Биткойн

По време на Биткойн конференцията в Прага, състояла се между 13 и 15 юни, представител на една от най-големите телекомуникационни компании в света излезе с важно съобщение.

14.06.2024 23:58 2 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна под $66,000 – каква е причината?

Цената на Биткойн (BTC) продължава да изпитва затруднения да пробие на нивото от $67,000. Стойността на актива дори падна под $66,000 през последния час. На какво се дължи това?

14.06.2024 19:15 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.