НАЧАЛО Финтех

Ripple ще стане публична компания след делото

МАЙ. 28, 2021 15:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple ще стане публична компания след делото

По време на Consensus 2021 г. Брад Гарлингхаус потвърди, че Ripple все още планира да стане публично търгувана компания след делото със SEC.

Ripple Labs възнамерява да се превърне в публично търгувана компания, след като уреди делото срещу SEC, потвърди изпълнителният директор на платежния процесор.

 

По време на друго интервю Брад Гарлингхаус също заяви, че XRP е токен с нулева инфлация, за разлика от BTC и ETH.

 

В изказване по време на Consensus 2021 тази сряда изпълнителният директор на Ripple Labs Брад Гарлингхаус заяви, че компанията за първи път е проучила възможностите как да стане публична в началото на 2020 г. 

 

Твърденията на SEC, че е провела нерегистрирано предложение на ценни книжа по-късно тази година, спряха плановете.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Адвокат на SEC се оттегля от делото срещу Ripple


Независимо от това, Ripple все още възнамерява да тръгне по този път, след като приключи делото с Комисията за ценни книжа и борси. Досега базираната на блокчейн фирма регистрира няколко малки печалби, тъй като съдът разпореди на Комисията да предостави документи за BTC и ETH и забрани на агенцията да получи достъп до личната финансова информация на ръководителите на Ripple.

 

Вероятността Ripple да стане публична компания в даден момент е много висока”, коментира Галирхаус, но призна, че да бъдеш в дело срещу SEC е значително препятствие.

 

Месец преди Гарлингхаус, Йошитака Китао, главен изпълнителен директор на SBI Group - един от най-големите партньори на Ripple, също заяви, че платежният процесор ще стане публична компания след съдебното дело SEC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ripple постига още един успех в делото срещу SEC

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Briq - финтех за строителната индустрия

Финансирането е сред най-големите набирания на средства от Серия B от стартъп за строителен софтуер, според компанията, и довежда общата набрана сума на Briq до $43 милиона от създаването ѝ през януар...
ЮНИ. 10, 2021 12:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Изкуствените валути' са заплаха за финансовата стабилност, според ЕЦБ

В доклад за международната роля на еврото изследователите подчертават значението на дигиталните валути на централните банки (CBDC) спрямо "изкуствените валути“, които се изграждат от технологични гига...
ЮНИ. 5, 2021 16:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сингапурската банка DBS емитира $ 11,3 милиона в блокчейн облигации

Най-голямата банка в Югоизточна Азия, базираната в Сингапур DBS, се превърна в последната банка, която емитира облигации на блокчейн.Емитентите се надяват, че свързването на традиционни ценни книжа в ...
ЮНИ. 2, 2021 12:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Goldman Sachs с инвестиция в автомобилния стартъп за рефинсниране MotoRefi

Стартъпът разработи платформа за автоматично рефинансиране, която обработва целия процес на заемане.MotoRefi казва, че използването на неговата платформа спестява на потребителите средно 100 долара на...
МАЙ. 31, 2021 19:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света