НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple може да се появи и на Coinbase

АВГ. 6, 2018 22:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple може да се появи и на Coinbase

Coinbase Custody публикува изявление, в което подробно се описва текущият процес на вземане на решение относно нови активи за съхранение, в това, което се е превърнало в образец за последната версия на Coinbase.


В изявлението, което се появява на официалния блог на Coinbase се посочва, че включените активи включително Ripple (XRP), Monero (XMR) и EOS, се обмислят само и единствено за включване, и нямат нищо общо с търговска цел, продукти и услуги.

"Не се счита за търговия"


Изявлението, което бе подписано от Сам Макълнгвейл, Coinbase Custody Product Lead, гласи отчасти:

Coinbase Custody изследва добавянето на много съществуващи и предстоящи крипто активи само за съхранение и ще работи, за да ги добави възможно най-бързо и безопасно. Понастоящем все още не сме разгледали тези активи за търгуване. Ние правим това вътрешно съобщение на Coinbase и на обществеността по едно и също време, за да сме прозрачни за нашите клиенти за подкрепа на бъдещи активи.

Недвусмислено мотивирани от желанието да се отървем от противоречията, породени от Coinbase след Биткойн Кеш сагата през декември 2017 г., изявлението многократно се позовава на самостоятелното естество на Coinbase custody.

То повтаря на читателите, че решението за добавяне на активи към услугите за съхранение на Custody няма никаква връзка с вероятността да бъдат регистрирани на други платформи на Coinbase, като Coinbase Pro, Coinbase Prime или Coinbase Markets.

Всички активи, които ще бъдат одобрени за търговия на Coinbase, се казва в изявлението, трябва да изпълнят изискванията, определени в Coinbase Digital Asset Framework.

По-нататък, изявлението информира потребителите, че макар те да могат да наблюдават публични API и други индикации за задкулисната подготовка на за поддръжка на активи, това по никакъв начин не трябва да се разглежда като индикация, че в действителност ще бъде направен актив на разположение на Custody.

Списъкът с подлежащите на вписване активи от Coinbase Custody включва Nano (NANO), Bitcoin Gold (BTG), Dogecoin (DOGE), Ripple ( XRP ), DASH, Neo, Cardano , Stellar Lumens (XLM), EOS ( EOS ), Monero (XMR), Tezos (XTZ), STEEM (STEEM) и ICON (ICX).

Възникващ модел


Бе съобщено през юли, че Coinbase е издал подобно съобщение, за да информира потребителите, че е в процес на обмисляне на пет криптовалути за включване в търговските услуги на Coinbase, в интерес на прозрачността.

Coinbase също пуснаха рамка за цифрови активи, тъй като тя се стреми да поправи щетите върху репутацията, причинени от отрицателните последици от твърденията за вътрешно търгуване на Биткойн Кеш .

Бе съобщено миналата седмица, че след вътрешно разследване на твърдения за вътрешна търговия, проведени с две национално признати американски юридически кантори, Coinbase определи, че не е открил никакви доказателства за извършване на нарушения.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света