НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple може да се появи и на Coinbase

АВГ. 6, 2018 22:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple може да се появи и на Coinbase

Coinbase Custody публикува изявление, в което подробно се описва текущият процес на вземане на решение относно нови активи за съхранение, в това, което се е превърнало в образец за последната версия на Coinbase.

 


В изявлението, което се появява на официалния блог на Coinbase се посочва, че включените активи включително Ripple (XRP), Monero (XMR) и EOS, се обмислят само и единствено за включване, и нямат нищо общо с търговска цел, продукти и услуги.

"Не се счита за търговия"


Изявлението, което бе подписано от Сам Макълнгвейл, Coinbase Custody Product Lead, гласи отчасти:

Coinbase Custody изследва добавянето на много съществуващи и предстоящи крипто активи само за съхранение и ще работи, за да ги добави възможно най-бързо и безопасно. Понастоящем все още не сме разгледали тези активи за търгуване. Ние правим това вътрешно съобщение на Coinbase и на обществеността по едно и също време, за да сме прозрачни за нашите клиенти за подкрепа на бъдещи активи.

Недвусмислено мотивирани от желанието да се отървем от противоречията, породени от Coinbase след Биткойн Кеш сагата през декември 2017 г., изявлението многократно се позовава на самостоятелното естество на Coinbase custody.

То повтаря на читателите, че решението за добавяне на активи към услугите за съхранение на Custody няма никаква връзка с вероятността да бъдат регистрирани на други платформи на Coinbase, като Coinbase Pro, Coinbase Prime или Coinbase Markets.

Всички активи, които ще бъдат одобрени за търговия на Coinbase, се казва в изявлението, трябва да изпълнят изискванията, определени в Coinbase Digital Asset Framework.

По-нататък, изявлението информира потребителите, че макар те да могат да наблюдават публични API и други индикации за задкулисната подготовка на за поддръжка на активи, това по никакъв начин не трябва да се разглежда като индикация, че в действителност ще бъде направен актив на разположение на Custody.

Списъкът с подлежащите на вписване активи от Coinbase Custody включва Nano (NANO), Bitcoin Gold (BTG), Dogecoin (DOGE), Ripple ( XRP ), DASH, Neo, Cardano , Stellar Lumens (XLM), EOS ( EOS ), Monero (XMR), Tezos (XTZ), STEEM (STEEM) и ICON (ICX).

Възникващ модел


Бе съобщено през юли, че Coinbase е издал подобно съобщение, за да информира потребителите, че е в процес на обмисляне на пет криптовалути за включване в търговските услуги на Coinbase, в интерес на прозрачността.

Coinbase също пуснаха рамка за цифрови активи, тъй като тя се стреми да поправи щетите върху репутацията, причинени от отрицателните последици от твърденията за вътрешно търгуване на Биткойн Кеш .

Бе съобщено миналата седмица, че след вътрешно разследване на твърдения за вътрешна търговия, проведени с две национално признати американски юридически кантори, Coinbase определи, че не е открил никакви доказателства за извършване на нарушения.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Алткойн сезонът на 2021 година тепърва започва

2021 г. досега беше вълнуваща година на пазара на криптовалути. За първи път в историята видяхме капитализацията на всички токени да надхвърли $1 трилион.И макар че голяма част от тях от това е свърза...
ЯНУ. 25, 2021 19:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi пазарът отново в изключителен подем

Пазарната капитализация е текущата цена на актива, умножена по общото му предлагане - показател, който ви позволява да сравнявате множество монети, които имат различно предлагане. С други думи, това о...
ЯНУ. 25, 2021 15:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Polkadot е най-горещата криптовалута в Китай?

И двата проекта имат вдъхновяващи чуждестранни - по-специално бели лидери - които посещават китайските блокчейн конференции и коктейлни партита. Това е знаичтелно, защото някои от китайските измамници...
ЯНУ. 25, 2021 14:30 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум стига $1,500 - $2,600 на хоризонта?

Впоследствие бяха направени доста екстравагантни прогнози за цените от някои от най-големите гласове в бранша. Преди няколко часа определени борси, включително Binance, отчетоха най-високите си ц...
ЯНУ. 25, 2021 11:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света