НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ripple може да се появи и на Coinbase

АВГ. 6, 2018 22:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple може да се появи и на Coinbase

Coinbase Custody публикува изявление, в което подробно се описва текущият процес на вземане на решение относно нови активи за съхранение, в това, което се е превърнало в образец за последната версия на Coinbase.

 


В изявлението, което се появява на официалния блог на Coinbase се посочва, че включените активи включително Ripple (XRP), Monero (XMR) и EOS, се обмислят само и единствено за включване, и нямат нищо общо с търговска цел, продукти и услуги.

"Не се счита за търговия"


Изявлението, което бе подписано от Сам Макълнгвейл, Coinbase Custody Product Lead, гласи отчасти:

Coinbase Custody изследва добавянето на много съществуващи и предстоящи крипто активи само за съхранение и ще работи, за да ги добави възможно най-бързо и безопасно. Понастоящем все още не сме разгледали тези активи за търгуване. Ние правим това вътрешно съобщение на Coinbase и на обществеността по едно и също време, за да сме прозрачни за нашите клиенти за подкрепа на бъдещи активи.

Недвусмислено мотивирани от желанието да се отървем от противоречията, породени от Coinbase след Биткойн Кеш сагата през декември 2017 г., изявлението многократно се позовава на самостоятелното естество на Coinbase custody.

То повтаря на читателите, че решението за добавяне на активи към услугите за съхранение на Custody няма никаква връзка с вероятността да бъдат регистрирани на други платформи на Coinbase, като Coinbase Pro, Coinbase Prime или Coinbase Markets.

Всички активи, които ще бъдат одобрени за търговия на Coinbase, се казва в изявлението, трябва да изпълнят изискванията, определени в Coinbase Digital Asset Framework.

По-нататък, изявлението информира потребителите, че макар те да могат да наблюдават публични API и други индикации за задкулисната подготовка на за поддръжка на активи, това по никакъв начин не трябва да се разглежда като индикация, че в действителност ще бъде направен актив на разположение на Custody.

Списъкът с подлежащите на вписване активи от Coinbase Custody включва Nano (NANO), Bitcoin Gold (BTG), Dogecoin (DOGE), Ripple ( XRP ), DASH, Neo, Cardano , Stellar Lumens (XLM), EOS ( EOS ), Monero (XMR), Tezos (XTZ), STEEM (STEEM) и ICON (ICX).

Възникващ модел


Бе съобщено през юли, че Coinbase е издал подобно съобщение, за да информира потребителите, че е в процес на обмисляне на пет криптовалути за включване в търговските услуги на Coinbase, в интерес на прозрачността.

Coinbase също пуснаха рамка за цифрови активи, тъй като тя се стреми да поправи щетите върху репутацията, причинени от отрицателните последици от твърденията за вътрешно търгуване на Биткойн Кеш .

Бе съобщено миналата седмица, че след вътрешно разследване на твърдения за вътрешна търговия, проведени с две национално признати американски юридически кантори, Coinbase определи, че не е открил никакви доказателства за извършване на нарушения.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano, DOGE и Лайткойн са готови да се изстрелят, твърди аналзиатор

Търговецът с псевдоним Kaleo казва, че развиващата се платформа за интелигентни договори Cardano (ADA) изглежда е готова да се изстреля. Той прогнозира, че ADA вероятно ще направи рали в своята двойка...
АПР. 18, 2021 11:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance прави рекордно изгаряне на BNB

BNB токените се използват за плащане на такси на борсата, като тя дава отстъпки на тези, които притежават достатъчно. Изгарянето на токен по същество го изтрива, като го изважда окончателно от обращен...
АПР. 17, 2021 23:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света