НАЧАЛО Блокчейн

Ripple обяви ново партньорство за подобрени международни разплащания

06.06.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple обяви ново партньорство за подобрени международни разплащания

Ripple, водеща компания за крипто и блокчейн решения, обяви стратегическо партньорство с Clear Junction, глобален доставчик на решения за трансгранични плащания за регулирани институции.

Това сътрудничество има за цел да предложи на клиентите на Ripple незабавно и сигурно покритие на плащанията както в британски паундове, така и в евро. Clear Junction ще помогне за рационализирането на тези транзакции, като направи плащанията към Обединеното кралство и Европейския съюз по-ефективни. Партньорството също така планира да въведе допълнителни валути за клиенти на Ripple по-късно тази година.

Каси Крадок, генерален мениджър на Ripple за Европа, изрази ентусиазъм относно партньорството, заявявайки:

„Clear Junction е идеален партньор за Ripple. Те поддържат всички наши случаи на използване, включително осигуряване на плащане в паундове и евро за нашите клиенти. Ние сме развълнувани за присъединяването им към нашата мрежа и гледайме на това като само на началото на една дълга и ползотворна връзка.”

Дима Кац, основател и главен изпълнителен директор на Clear Junction, също сподели мислите си:

„В Clear Junction непрекъснато търсим нови бизнес възможности, за да подобрим нашите фиатни и криптовалутни услуги. Блокчейн технологията и криптовалутите са ключови за бъдещето на банкирането и партньорството с Ripple ни позволява да бъдем в челните редици на тази еволюция.

Това сътрудничество е отличен пример за обединяване на две компании, за да подобрят своите предложения. Очакваме с нетърпение да задълбочим отношенията си с Ripple и да проучим допълнителни възможности за растеж в бъдеще.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Binance разкри поредната си инвестиция за развитието на блокчейн

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света, Binance Labs, напредва с интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI) с блокчейн в най-новата си инвестиция.

12.06.2024 9:30 1 мин. четене

Solana спира финансирането на определени валидатори в мрежата

Мерт Мумтаз, съосновател на Helius, каза, че Фондация Solana е спряла да предоставя средства на валидатори, участващи в т.нар. “сандвич атаки” в мрежата на Solana.

11.06.2024 14:30 1 мин. четене

Правителството на Грузия си партнира с Ripple за дигитализиране на икономиката

Грузия направи значителни крачки в модернизирането на своя финансов сектор чрез иновативно партньорство с Ripple.

10.06.2024 22:00 1 мин. четене

Arbitrum одобри фонд на стойност $215 милиона за гейминг екосистемата си

Фондация Arbitrum, отговорна за решението за мащабиране от втори слой на Етериум, Arbitrum (ARB), е отделила значителни ресурси за подпомагане на гейминг индустрията в рамките на своята екосистема.

09.06.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.