НАЧАЛО Uncategorized

Резервите на Tether са напълно подкрепени по последни данни

май 21, 2022 12:49 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Тъй като най-скорошният срив на крипто пазара поставя светлината на прожекторите върху стабилните монети, един от водещите токени, които са обвързани с доларa, показва , че стойността му остава сигурна.

В нова публикация Tether Holdings Limited обяви, че не само техния продукт Tether (USDT) е подкрепен с повече активи, отколкото пасиви, компанията намалява търговските си инвестиции в полза на съкровищни ​​бонове, подкрепени от правителството на САЩ.

Според доклада счетоводната къща MHA Cayman е извършила независим одит на активите на Tether към 31 март тази година. Констатациите включват намаляване на притежанията на търговски книжа с 16.9% в сравнение с предходното тримесечие, което е спад от $24.2 милиарда на $20.1 милиарда.

В същото време Tether твърдят, че са увеличили разпределението си в парични фондове и съкровищни ​​бонове с 13.6%, нараствайки от $34.5 милиарда на $39.2 милиарда.

Други точки от данни включват,

-Консолидираните общи активи възлизат на най-малко $82,424,821,101.
-Консолидираните активи на консолидираната група надвишават нейните консолидирани пасиви.
-Резервите на консолидираната група, държани за издадените дигитални токени, надвишават сумата, необходима за осребряване на издадените дигитални токени.


Главният финансов директор на Tether Паоло Ардоино отбелязва, че Tether е намалил експозицията си към търговски книжа с допълнителни 20% от 1 април.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този индикатор предполага, че Биткойн наближава дъно

Докато се справя с последните предизвикателства, засягащи крипто пространството, включително кризата, предизвикана от загубата на фиксацсията на TerraUSD (UST) към щатския долар, Ардоино каза,

Tether запази стабилността си чрез множество [сривове] и силно нестабилни пазарни условия и… нито веднъж не е пропуснал да изпълни искане за обратно изкупуване от някой от своите проверени клиенти.

Това последно удостоверение допълнително подчертава, че Tether е напълно подкрепен и че съставът на неговите резерви е силен, консервативен и ликвиден.

Подобно на повечето стабилни монети, Tether исторически се движи на зигзаг нагоре и надолу в рамките на нормалното. Сривът на UST обаче накара USDT да се повиши до $1.01 на 11 май и след това да падне до $0.99 ден по-късно. Оттогава алткойнът се стабилизира и в момента се оценява на $0.999398.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене