НАЧАЛО Алткойни

Резервите на Tether са напълно подкрепени по последни данни

май 21, 2022 12:49 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Резервите на Tether са напълно подкрепени по последни данни

Тъй като най-скорошният срив на крипто пазара поставя светлината на прожекторите върху стабилните монети, един от водещите токени, които са обвързани с доларa, показва , че стойността му остава сигурна.

В нова публикация Tether Holdings Limited обяви, че не само техния продукт Tether (USDT) е подкрепен с повече активи, отколкото пасиви, компанията намалява търговските си инвестиции в полза на съкровищни ​​бонове, подкрепени от правителството на САЩ.

Според доклада счетоводната къща MHA Cayman е извършила независим одит на активите на Tether към 31 март тази година. Констатациите включват намаляване на притежанията на търговски книжа с 16.9% в сравнение с предходното тримесечие, което е спад от $24.2 милиарда на $20.1 милиарда.

В същото време Tether твърдят, че са увеличили разпределението си в парични фондове и съкровищни ​​бонове с 13.6%, нараствайки от $34.5 милиарда на $39.2 милиарда.

Други точки от данни включват,

-Консолидираните общи активи възлизат на най-малко $82,424,821,101.
-Консолидираните активи на консолидираната група надвишават нейните консолидирани пасиви.
-Резервите на консолидираната група, държани за издадените дигитални токени, надвишават сумата, необходима за осребряване на издадените дигитални токени.


Главният финансов директор на Tether Паоло Ардоино отбелязва, че Tether е намалил експозицията си към търговски книжа с допълнителни 20% от 1 април.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този индикатор предполага, че Биткойн наближава дъно

Докато се справя с последните предизвикателства, засягащи крипто пространството, включително кризата, предизвикана от загубата на фиксацсията на TerraUSD (UST) към щатския долар, Ардоино каза,

Tether запази стабилността си чрез множество [сривове] и силно нестабилни пазарни условия и… нито веднъж не е пропуснал да изпълни искане за обратно изкупуване от някой от своите проверени клиенти.

Това последно удостоверение допълнително подчертава, че Tether е напълно подкрепен и че съставът на неговите резерви е силен, консервативен и ликвиден.

Подобно на повечето стабилни монети, Tether исторически се движи на зигзаг нагоре и надолу в рамките на нормалното. Сривът на UST обаче накара USDT да се повиши до $1.01 на 11 май и след това да падне до $0.99 ден по-късно. Оттогава алткойнът се стабилизира и в момента се оценява на $0.999398.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини