НАЧАЛО Финтех

Revolut разширява услугите си до пет нови държави

ЮНИ. 16, 2022 21:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Revolut разширява услугите си до пет нови държави

В пет нови държави ще бъде пусната "опростена" версия на приложението Revolut, която ще позволи на потребителите да получат достъп до сигурни парични преводи заедно с другите финансови услуги на приложението.

Клиентите в Шри Ланка, Чили, Еквадор, Азербайджан и Оман вече ще могат да използват приложението, за да превеждат пари в различни страни по света.


Предвижда се до края на годината приложението да бъде пуснато и в други региони, като се очаква да се появят и допълнителни функции, с което Revolut продължава да разширява своята марка.


Revolut изравни услугата си за парични преводи със собствената си инфраструктура за парични преводи, което позволява на клиентите да изпращат и получават пари ефективно. Доставчикът на приложения е подчинил услугите си на липсата на такси, стига преводите да се извършват между двама клиенти на Revolut, докато преводите към сметки, които не са на Revolut, се облагат с такса от един процент с минимална такса от $1 за клиентите в тези пет нови държави.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-големият Биткойн кит продължава да трупа BTC


Всяка такса за превод ще бъде показана в приложението, преди клиентът да потвърди превода, и се твърди, че за международните преводи ще се предлага "конкурентен" обменен курс.


С амбицията да обслужва емигранти и чуждестранни студенти, Revolut ще даде възможност на клиентите в допълнителни държави да извършват международни преводи в над 30 валути; от следващите няколко месеца.


"Радваме се, че стартираме приложението на Revolut в още пет държави, тъй като продължаваме да разширяваме достъпа до бързите, сигурни и лесни парични преводи на Revolut в страни по целия свят", коментира главният технологичен директор на Revolut Влад Яценко.


Revolut предефинира начина на изпращане и получаване на пари, като опростява процеса на международни преводи, предлага конкурентни такси и винаги осигурява най-добрия възможен обменен курс.

Традиционните преводи могат да ужилят клиентите със скрити такси, но ние премахваме всички такси за преводи, ако и [двете страни] са в Revolut - без значение къде се намирате. Освен това винаги предлагаме най-добрия възможен обменен курс - нещо, с което изключително много се гордеем.


Приложението е създало списък с чакащи за новата си услуга, като на избрани клиенти е предложен ранен достъп.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Revolut ще предлага услуга 'Купи сега, плати после' за Европа

Revolut Pay Later е първият продукт за по-късно плащане в Ирландия, който използва одобрен кредитен лимит, разработен с цел да се съсредоточи върху достъпността, като предоставя на клиента възможност ...
ЮНИ. 26, 2022 13:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Solana пуска крипто смартфон

Android смартфон на Solana LabsНа премиерно събитие в Ню Йорк на 23 юни Solana Labs дебютира със смартфона "Saga", който ще служи едновременно като мобилна свързваща точка към света на децентрализиран...
ЮНИ. 24, 2022 18:15 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

51% от потребителите в Латинска Америка са правили транзакции с криптовалути

Докладите на Mastercard показват сериозността на интереса към криптовалути сред латиноамериканците. Платежният гигант е провел проучване сред повече от 35,000 души в световен мащаб в периода март-апри...
ЮНИ. 23, 2022 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Русия разработва блокчейн система, която да замени SWIFT

Руската Rostec Group е правителствена организация, която включва редица технологични компании. Те обявиха, че са разработили блокчейн платформа за стартиране на дигитална система за международни плаща...
ЮНИ. 20, 2022 12:39 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света