НАЧАЛО Прессъобщения

Революционната платформа за стрийминг DeeStream привлича вниманието на феновете на Sei и FLOKI, обещавайки да съперничи на гигантите

15.04.2024 17:36 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Революционната платформа за стрийминг DeeStream привлича вниманието на феновете на Sei и FLOKI, обещавайки да съперничи на гигантите

Светът на онлайн стрийминга, начело с Twitch, е на път да стане свидетел на революционна промяна с появата на DeeStream- децентрализирана платформа за стрийминг, около която вече се обединяват много инвеститори и крипто ентусиасти. 

Това, което е още по-интригуващо, е нарастващият интерес, който тя предизвиква от страна на феновете на криптовалутите Sei и FLOKI INU.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Защо DeeStream има толкова голяма подкрепа? Нека видим защо тези общности обръщат глави към DeeStream и как тази Web3 платформа за стрийминг цели да се справи с гигантите в стрийминга като Twitch и Kick.

DeeStream изглежда атрактивен избор за феновете на Sei

Криптовалутата Sei завладя сърцата на инвеститорите с дълбоката си ангажираност към сигурността, а тя е обезпечена от големи институции. 

Sei е една от най-бързите вериги от пурви слой, която има за цел да обработва голям брой поръчки в секунда, с финализиране на транзакциите за 380 мили секунди. Философията на DeeStream съвпада напълно с ценностите на общността на Sei, което я прави привлекателна перспектива за феновете на Sei. DeeStream е децентрализирано стрийминг изживяване, при което създателите на съдържание и зрителите имат по-голям контрол, а политиката за най-бързо осребряване/изтегляне на пари резонира дълбоко с ентусиастите на Sei. Предлагайки платформа, която поставя потребителите на първо място, DeeStream предизвика интереса на феновете на Sei, които виждат в нея катализатор за положителна промяна в стрийминг индустрията.

Феновете на FLOKI и техният интерес към DeeStream

В пространството на криптовалутите не е ново знание, че меме монетите имат една от най-големите и отдадени общности. FLOKI INU не е по-различна, тъй като се слави като движение за овластяване на хората без значение от социално-икономическия им статус. 

Криптовалутата Floki Inu е създала посветени последователи с акцента си върху инициативи, ръководени от общността. Обещанието на DeeStream за прозрачност, справедливост и овластяване на потребителите очарова феновете на FLOKI INU, които ценят всеобхватността и откритостта.

Перспективата за децентрализирана платформа за стрийминг, в която потребителите имат думата за съдържанието, което използват, е особено привлекателна за поддръжниците на FLOKI. Ангажиментът на DeeStream за ангажиране на общността я прави привлекателна опция за ентусиастите на FLOKI и инвеститорите, които търсят нови възможности на пазара на стрийминг.

Обещанието на DeeStream да се конкурира с гигантите в стрийминга

В момента DeeStream провежда етап 2 на своята предварителна продажба, преди да стартира на общия крипто пазар. DST се продава на цена от едва $0.06. Инвеститорите, които са участвали в предварителната продажба на DeeStream на първия етап, вече са на печалба, тъй като на първия етап DST беше предварително продаден на цена от $0.055 за токен.

DeeStream има за цел да се изправи срещу гигантите в стрийминг индустрията като водеща компания в областта на криптовалутите. Като използва блокчейн технологията и механизма за възнаграждение 50:50 върху таксите, DeeStream планира да предложи безпроблемно и децентрализирано стрийминг изживяване, при което никой няма да бъде санкциониран ненужно за това, че се изразява, което конкурира най-големите имена в индустрията. С фокуса си върху удовлетвореността на потребителите и децентрализирания автономен модел на организация DeeStream се бори да бъде напълно готова да промени статуквото и да се утвърди като основен играч в стрийминг индустрията.

Разгледайте официалния уебсайт на DeeStream, за да научите повече за предварителнатa продажба на платформата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.