Home

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

21.06.2024 19:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

LayerZero е мултичейн протокол, който има за цел да подобри оперативната съвместимост на дадена мрежа, като позволи на разработчиците да създават по-универсални и ефективни приложения.

Пускането на ZRO включваше противоречив механизъм за “дарение“, изискващ от кандидатите да похарчат малка сума за токен, за да си осигурят част от разпределение. Този механизъм доведе до скок на средните такси за газ в блокчейна до 89 цента от обикновено по-малко от 1 цент.

Вследствие на това печалбите на Arbitrum се покачиха до $3.29 милиона за деня, поставяйки още един рекорд, според данни на Dune Analytics и DefiLlama.

LayerZero изискваше от желаещите да получат ZRO да дарят по $0.10 USDC, USDT или ETH за всеки ZRO, като приходите щяха да отидат в Protocol Guild, механизъм за набиране на средства, който подкрепя разработчиците на Етериум.

LayerZero защити този подход с аргумента, че airdrop събитията не съответстват на целите им за справедливо разпределение, изграждане на общност и устойчивост на протокола, тъй като много от получателите на токени от тези събития нямат дългосрочен интерес към проекта.

Това събитие отбеляза най-високите приходи за ден на Arbitrum от 14 декември насам, когато мрежата спечели $2.13 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Goldman Sachs ще пусне токенизирани продукти през 2024 г.

Решението на Goldman Sachs да навлезе в крипто пространството с токенизирани продукти отразява стратегически ход на фона на нарастващото търсене на дигитални активи от страна на институционалните клиенти.

11.07.2024 21:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.