НАЧАЛО Алткойни

Разработчик на SHIB намеква за скорошно пускане на Shibarium – ще повлияе ли на цената?

юли 6, 2023 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разработчик на SHIB намеква за скорошно пускане на Shibarium – ще повлияе ли на цената?

"Shytoshi Kusama", водещ разработчик на Шиба Ину (SHIB), наскоро даде информация за дългоочакваното пускане на Shibarium, протокол от втори слой в рамките на SHIB екосистемата. Това разкритие предизвика вълнение и спекулации сред общността.

През уикенда “Lucie“, специалист по маркетинг на съдържанието за Шиба Ину, сподели разговор от групов чат в Telegram в Twitter. В дискусията питат Kusama за евентуални промени в датата на пускане или плана на Shibarium. Kusama заяви, че всичко вече е определено и че не може да промени датата или плана, тъй като това е част от стратегията за пускане на пазара.

Този туит бързо привлече вниманието на общността, като допълнително увеличи очакването и интереса. Някои хора похвалиха начина, по който екипът по разработката се е справил с пускането и изразиха убеждението си в стратегическото определяне на времето.

Появиха се обаче и критици, които обвиниха Kusama, че предизвиква фалшиви очаквания и си играе с емоциите на хората. Тези критици посочиха предишните случаи, в които Kusama е намеквал за сроковете за пускане, но не са били изпълнени, което е довело до разочарование.

През април Kusama спомена срок за пускане на пазара от два до четири месеца, а миналия месец той съобщи, че пускането на Shibarium е близо. През май Lucie също намекна, че стартирането е по-близо от очакваното.

Появиха се дискусии дали. пускането няма да се случи на 11 юли, когато се навършват четири месеца от пускането на бета версията.

Остин Хилтън, главен изпълнителен директор на Redhill Group и член на общността на Шиба Ину, прогнозира на 3 юли, че Shibarium вероятно ще бъде пуснат в средата на август. Хилтън сподели намерението си да придобие и задържи над 20,000 BONE токена в периода до август, надявайки се на експоненциален потенциал за растеж при стартирането на Shibarium.

Тези противоречиви прогнози накараха общността да очаква с нетърпение официално съобщение от екипа на Шиба Ину относно датата на стартиране. Въпреки несигурността, вълнението около SHIB продължава да се натрупва, подготвяйки го за потенциален значителен скок.

SHIB се сблъска с предизвикателства при преодоляването на месечната съпротива от $0.000008, след като преживя значителен спад до най-ниската си точка за годината. Въпреки това, ако бичият импулс се окаже достатъчно силен, за да преодолее месечната съпротивата, има вероятност SHIB да нарасне до $0.00002 в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.