НАЧАЛО Алткойни

Qtum среща Холивуд в първият филм пуснат на блокчейн

юли 9, 2018 10:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Qtum среща Холивуд в първият филм пуснат на блокчейн

На 10-ти юли „No Postage Necessary“, инди филм за компютърен хакер, който се влюбва в скърбяща вдовица, ще бъде на разположение в Qtum блокчейна, което ще позволи на потребителите на Vevue да плащат в крипто за гледане на филма на настолни и мобилни устройства.

Романтичната комедия / драма, написана и режисирана от Джеръми Кълвър, е разказ за предателство, хакерство, липсващ Биткойн и изкупление.

Преди освобождаването на блокчейн, филмът се състоя на премиерата в Tampa Theatre в Тампа, Флорида, на 28-ми юни и ще има ограничена прожекция в Лаемле в Санта Моника, Калифорния, където дебютира в петък, 6-ти юли.

Сам, осъден компютърен хакер, е необвързан, наситен и блокиран от използването на интернет. След това един розов плик променя всичко. Написана от Джоузи, която скърби за нейния покоен съпруг, нежнoто послание събужда нещо в Сам.

Платформата Vevue показва способността и възможностите на Qtum за разнообразни случаи на употреба.

Qtum е децентрализирана платформа за интелигентни договори и протокол за трансфер на стойности, който позволява на разработчиците да изградят икономика на блокчейн. Интелигентните договори позволяват на анонимните страни да извършват транзакции без централизиран орган или компания.

„Когато продуцентите на съдържание правят нещата чрез Vevue, можем да премахнем посредника“, каза Катрин Олсън, съосновател на Vevue, в интервю за Санта Моника Daily Press. „Няма такси, които да се плащат на никого като счетоводители или дистрибутор. Това е глобално и не се управлява от корпоративен монопол. Създателите получават властта да правят каквото искат и това е централна част от това, което правим.“

Целта е да реорганизирате начина на публикуване, проследяване и обмен на видеоклипове, като позволявате на създателите на съдържание да съхраняват информация за авторските права в Qtum блокчейна и да запазват или прехвърлят авторските си права чрез Wallet Copyright Wallet.

Вдъхновени от прекъсването и децентрализацията на цифровите технологии, екипът на Vevue има за цел да повиши ефективността, като създаде мрежа за партньорски връзки, която дава възможност на хората, а не на корпорациите.

Настоящият холивудски модел за създаване на филми се ръководи от собствеността върху авторски права и лицензирането с верига посредници, от мениджъри на студия, през агенти за продажби и дистрибутори до счетоводители, които събират плащания от името на режисьорите и след това разсейват печалбите на базата на продължителни и често сложни договори които могат да оставят режисьорите без лъвския дял от приходите или някакви печалби изобщо.

Разработчиците на Qtum заявяват, че работят върху решения, които ще му позволят да мащабира до 20 000 транзакции в секунда. За да се изгради здрава екосистема, Qtum създава решения, които правят програмния език Solidity един от многото, разширявайки броя на езиците, които разработчиците могат да използват, за да програмира, поддържа C, C ++, Rust и Python.

Qtum X е специално предназначен за корпоративни решения и за разработчиците да създават търговски приложения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

септември 26, 2022 19:00 1 мин. четене

Интерпол издава червена бюлетина на основателя на Terra

Срещу основателя на фирмата зад криптовалутата LUNA – Terraform Labs – е издадена „червена бюлетина“ от Интерпол.

септември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

Един от токените на екосистемата Шиба Ину, BONE в момента е доста модерен сред Етериум китовете, които го използват за смарт договори.

септември 26, 2022 15:54 1 мин. четене