НАЧАЛО Алткойни

Qtum среща Холивуд в първият филм пуснат на блокчейн

юли 9, 2018 10:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Qtum среща Холивуд в първият филм пуснат на блокчейн

На 10-ти юли „No Postage Necessary“, инди филм за компютърен хакер, който се влюбва в скърбяща вдовица, ще бъде на разположение в Qtum блокчейна, което ще позволи на потребителите на Vevue да плащат в крипто за гледане на филма на настолни и мобилни устройства.

Романтичната комедия / драма, написана и режисирана от Джеръми Кълвър, е разказ за предателство, хакерство, липсващ Биткойн и изкупление.

Преди освобождаването на блокчейн, филмът се състоя на премиерата в Tampa Theatre в Тампа, Флорида, на 28-ми юни и ще има ограничена прожекция в Лаемле в Санта Моника, Калифорния, където дебютира в петък, 6-ти юли.

Сам, осъден компютърен хакер, е необвързан, наситен и блокиран от използването на интернет. След това един розов плик променя всичко. Написана от Джоузи, която скърби за нейния покоен съпруг, нежнoто послание събужда нещо в Сам.

Платформата Vevue показва способността и възможностите на Qtum за разнообразни случаи на употреба.

Qtum е децентрализирана платформа за интелигентни договори и протокол за трансфер на стойности, който позволява на разработчиците да изградят икономика на блокчейн. Интелигентните договори позволяват на анонимните страни да извършват транзакции без централизиран орган или компания.

„Когато продуцентите на съдържание правят нещата чрез Vevue, можем да премахнем посредника“, каза Катрин Олсън, съосновател на Vevue, в интервю за Санта Моника Daily Press. „Няма такси, които да се плащат на никого като счетоводители или дистрибутор. Това е глобално и не се управлява от корпоративен монопол. Създателите получават властта да правят каквото искат и това е централна част от това, което правим.“

Целта е да реорганизирате начина на публикуване, проследяване и обмен на видеоклипове, като позволявате на създателите на съдържание да съхраняват информация за авторските права в Qtum блокчейна и да запазват или прехвърлят авторските си права чрез Wallet Copyright Wallet.

Вдъхновени от прекъсването и децентрализацията на цифровите технологии, екипът на Vevue има за цел да повиши ефективността, като създаде мрежа за партньорски връзки, която дава възможност на хората, а не на корпорациите.

Настоящият холивудски модел за създаване на филми се ръководи от собствеността върху авторски права и лицензирането с верига посредници, от мениджъри на студия, през агенти за продажби и дистрибутори до счетоводители, които събират плащания от името на режисьорите и след това разсейват печалбите на базата на продължителни и често сложни договори които могат да оставят режисьорите без лъвския дял от приходите или някакви печалби изобщо.

Разработчиците на Qtum заявяват, че работят върху решения, които ще му позволят да мащабира до 20 000 транзакции в секунда. За да се изгради здрава екосистема, Qtum създава решения, които правят програмния език Solidity един от многото, разширявайки броя на езиците, които разработчиците могат да използват, за да програмира, поддържа C, C ++, Rust и Python.

Qtum X е специално предназначен за корпоративни решения и за разработчиците да създават търговски приложения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Над 700 нови криптовалути на пазара по време на засилена волатилност

През 2022 г. крипто пазарът се характеризираше със значителна волатилност – фактор, който вероятно щеше да повлияе на новите проекти, присъединяващи се към пазара.

август 16, 2022 14:42 1 мин. четене

TVL на Tornado Cash се увеличи с повече от $140 милиона

Общата заключена стойност в Tornado Cash отбеляза ръст през юли поради подновения интерес към децентрализираното финансиране (DeFi) и някои области на криптофинансовата индустрия.

август 15, 2022 19:01 1 мин. четене

Monero завърши актуализация за сигурността на транзакциите

В събота Monero завърши обновяване на мрежата, което цели да добави повече поверителност към транзакциите в протокола.

август 15, 2022 14:42 1 мин. четене

Етериум кит прехвърля 145,000 ETH токена

Етериум портфейл, който е бил неактивен след ICO на втората по големина мрежа на пазара, се събуди внезапно и прехвърли огромно количество токени към списък с немаркирани портфейли.

август 15, 2022 13:47 1 мин. четене