НАЧАЛО Блокчейн

Първото ICO на Cardano завърши успешно

МАЙ. 24, 2021 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Първото ICO на Cardano завърши успешно

Revuto (REVU), многофункционален децентрализиран финансов протокол, споделя резултатите от своята продажба на токени. Това е първият път, когато крипто проект набира средства в блокчейна Cardano (ADA).

Първото ICO на Cardano завърши успешно


Според официалните съобщения за резултатите от продажбата на токени - всичко завърши за по-малко от 90 минути. Токените REVU бяха продадени на ранните инвеститори от първо ниво за 30 минути и на всички инвеститорио от второ ниво за 18 минути.


Също така отне 42 минути на Revuto (REVU) да събере средства от поддръжници на дребно на етапа "Разпродажба сред общността“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕCardano (ADA) може да достигне $30, според добре познат трейдър


По време на най-натоварените етапи на това ICO, мемпулът Cardano (ADA) беше претоварен от транзакциите на притежателите на ADA, заинтересовани от продажбата наа REVU токени.


Yoroi, Cardano (ADA) портфейл за крайни потребители, стана свидетел на проблеми с обработката на транзакции поради огромен натиск върху мрежата.


Както се съобщава, преди публичната продажба на токени, проектът Revuto (REVU) успя да набере $1,7 милиона от венчър капиталисти от първо ниво, водени от Black Dragon.


Екипът на Revuto очаква REVU в топ 10 - предупреждава за измамници


В своето съобщение екипът на Revuto (REVU) поздрави всички ентусиасти и вметна коментар за експлозивния растеж на екосистемата Revuto през следващите месеци:


Нашият екип няма да спре, докато не вкараме REVU в топ 100, а след това в топ 10 на токените в света.


Междувременно зломишлениците решиха да създадат максимален шум около продажбата на Revuto (REVU) токени. За да попречат на поддръжниците да изпращат пари на измамници, представители на Revuto отправиха предупреждение.


Проектът повтаря, че никой член на екипа му няма да се свърже с потенциални инвеститори. Също така, REVU токените все още не са изброени от борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Aave и Avalanche бележат значително постижение

Екосистемата на Avalanche се разширява, тъй като мрежата става свидетел на голям приток на внимание и ликвидност, всички подсилени от сериозни стимули.Приток на ликвидност“Aave стартира на Avalanche -...
ОКТ. 6, 2021 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум уреди над $6 трилиона за 12 месеца

Изглежда, че Етериум достига нови постижения през седмицата, тъй като данните от Messari показват, че през последните 12 месеца са записани транзакции в размер на зашеметяващите $6.2 трилиона. В сравн...
ОКТ. 5, 2021 17:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто борсата FTX ще подкрепя NFT проекти на Solana

Наскоро FTX обяви чрез загадъчен туит, че сега поддържа редица NFT проекти на Solana на своя междуверижен NFT пазар, включително Degen Ape Academy, колекция от различни анимационни маймуни и наскоро и...
ОКТ. 3, 2021 10:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света