Home

Първият Solana ETP в Канада вече очаква своето одобрение

21.06.2024 10:49 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Първият Solana ETP в Канада вече очаква своето одобрение

В четвъртък 3iQ Digital Asset Management обяви представянето на предварителния проспект на The Solana Fund (QSOL) пред канадските регулатори на ценни книжа, с изключение на Квебек.

Ако бъде одобрен, QSOL ще бъде първият борсово търгуван продукт (ETP) на Solana (SOL) в Северна Америка, който ще бъде регистриран на фондовата борса в Торонто (TSX) под тикера “QSOL“.

Това потенциално листване е голямо постижение за 3iQ, лидер в инвестициите в дигитални активи. Преди това компанията представи първите публично търгувани фондове за Биткойн и Етериум в Канада.

QSOL има за цел да осигури на инвеститорите експозиция към SOL, отразявайки ежедневните движения на цените му в щатски долари и предлагайки възможности за дългосрочен капиталов растеж. Освен това фондът ще се възползва от доходността от стейкинг дейностите в мрежата на Solana, която се очаква да варира между 6-8%.

Грег Бенхаим, изпълнителен вицепрезидент по продуктите и ръководител на отдела за търговия на 3iQ, подчерта отдадеността на компанията спрямо иновациите и спазването на нормативните изисквания, като заяви:

3iQ се стреми да установи глобален стандарт за високи постижения и сме горди, че работим в тясно сътрудничество с OSC за отговорно подобряване на инвестиционния пейзаж на дигиталните активи в Канада.

3iQ си сътрудничи с Canaccord Genuity като агент по предлагането, а Tetra Trust и Coinbase Custody Trust Company служат като попечители. Фондът ще използва инфраструктурата за институционални стейкинг дейности на Coinbase Custody, за да поддържа залозите на SOL.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

Binance, виден играч на пазара на крипто търговията, обяви значителни промени.

11.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.