НАЧАЛО Блокчейн

Протокол ще свързва Stellar и Polygon за повече ангажираност с DeFi

СЕП. 23, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Протокол ще свързва Stellar и Polygon за повече ангажираност с DeFi

NewsCrypto (NWC), многофункционална платформа за крипто образование и развитие, получи безвъзмездна помощ от Polygon (MATIC) за създаване на протокол за оперативна съвместимост между двете мрежи.

Мостът Stellar-Polygon стартира с Wrapped XLM


Според прессъобщениe, Stellar (XLM) и Polygon (MATIC), две основни среди за смарт договори, ще бъдат 100% оперативно съвместими с пускането на новия мост.Системата, разработена от платформата NewsCrypto (NWC), е подкрепена от масивна субсидия за разработчици от екипа на Polygon. За да създаде този мост, NewsCrypto (NWC) използва своя несравним опит със Stellar (XLM).


Новият протокол ще поддържа почти незабавни суапове с нулеви такси. Неговият дизайн за сигурност може да се похвали с децентрализирани схеми с много сигнали и модул за доказателство за резерв (PoR) на Chainlink за безопасно взаимодействие между всички негови участници.


Наскоро системата беше подложена на обстоен одит от Proxima, високопрофилен доставчик на блокчейн сигурност.


Екосистема в размер на $10 милиарда може да се използва в DeFi


Аржун Калси, вицепрезидент на развитието в Polygon, заявява, че новият инструмент ще осигури приток на ликвидност към базирана на Polygon DeFi екосистема:


NewsCrypto се стреми да внедри своя стак от учебни решения и да стане част от мрежата на Polygon. С най-новия мост Stellar-Polygon, проектиран и разработен от NewsCrypto, общността на Stellar вече може да прехвърля ликвидност и да се ангажира с нарастващата екосистема на Polygon.


За Stellar тази стъпка ще потвърди отново фокуса им върху разширяването в сегмента на DeFi. Както бе съобщено, с проекта Venus, разработчиците на Stellar въвеждат нов тип смарт договор.


ПРОЧЕТИ ОЩЕБлокчейн платформата Kava стартира фонд в размер на $185 милиона


Вид Градисар, главен изпълнителен директор на NewsCrypto, подчертава първостепенното значение на това съобщение за напредъка в сферата на децентрализираното финансиране на Stellar (XLM) и Polygon (MATIC):


Мостът представлява важна опора за нас в инфраструктурните проекти. Eкосистема на Stellar е престъпно недостатъчно обслужена от популярните решения за оперативна съвместимост, далеч по-малко, отколкото предполага капацитетът ѝ. Знаехме, че без нас щеше да остане същото, затова продължихме и свързахме XLM екосистемата с DeFi на Polygon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Polkadot разкри фонд за развитие в размер на $777 милиона

Ууд написа в Twitter на 17-ти октомври, че хазната на Polkadot е отпуснала повече от 18.9 милиона DOT (на стойност приблизително $777 милиона към момента на писане) към фонд за развитие, който ще бъде...
ОКТ. 20, 2021 11:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Aave и Avalanche бележат значително постижение

Екосистемата на Avalanche се разширява, тъй като мрежата става свидетел на голям приток на внимание и ликвидност, всички подсилени от сериозни стимули.Приток на ликвидност“Aave стартира на Avalanche -...
ОКТ. 6, 2021 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум уреди над $6 трилиона за 12 месеца

Изглежда, че Етериум достига нови постижения през седмицата, тъй като данните от Messari показват, че през последните 12 месеца са записани транзакции в размер на зашеметяващите $6.2 трилиона. В сравн...
ОКТ. 5, 2021 17:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света