НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на IMPT – 4 дена до листване на борсите на събрала над $15 милиона криптовалута

декември 7, 2022 23:09 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на IMPT –  4 дена до листване на борсите на събрала над $15 милиона криптовалута

IMPT може да бъде следващия токен, който да докара 10Х доходност на своите инвеститори. Нека видим защо можем да очакваме това.

IMPT скоро ще бъде листнат на борса за криптовалути. Това е дългоочаквано събитие, тъй като IMPT е оценен на $15 милиона. Остават по-малко от пет дни до листването и много хора са нетърпеливи да се сдобият с този актив. IMPT е платформа за възстановяване на въглеродни кредити, която позволява на потребителите да се свържат с еко-ориентирани брандове.

Екипът зад IMPT работи усилено, за да гарантира, че платформата е лесна за използване и достъпна за всички. Те също така са въвели редица предпазни мерки за защита на инвеститорите и предотвратяване на измами.

В тази статия ще открием какво прави IMPT толкова перспективен токен и как ранните инвеститори могат да спечелят от търговията тази криптовалута.

impt2

IMPT достигна до $15 милиона, като това може да е само началото

Предварителната продажба за IMPT приключва на 11 декември, така че няма време. Можете да свържете своя крипто портфейл и да направите покупката си с ETH или USDT до 11 декември, за да се възползвате. Купувачите, които нямат от тях, могат да си закупят с карта и след това да направят своята покупка на IMPT. Токените за предварителна продажба в момента се продават по $0.023 на токен, което е добра възможност.

impt3

Анализаторите прогнозират, че цените на токените ще се покачат след първоначалното листване и че са възможни печалби от 10 пъти или повече. Денис Крейтън (който е изпълнителен директор на проекта) подчертава, че IMPT не е криптовалута, която цели да събере пари и да изчезне. Всички непродадени токени от втория етап на предварителна продажба ще бъдат изгорени, а тези, които преди това са били разпределени за третия етап на предварителната продажба ще бъдат заключени за 12 месеца.

impt2

Какво представлява платформата и защо има шанс за голяма печалба?

IMPT има огромен потенциал пред себе си, защото криптовалутата иска да стане част от популярната инвеститорска ниша ESG (екологично, социално и корпоративно управление).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Блокчейнът е базиран на Етериум, а токенът е от ERC-20 стандарта, което ще позволи по-масова употреба. От екипа успяха да спечелят доверието на над 10,000 бранда, които се присъединиха в партньорската мрежа на IMPT. 

Сред големите имена, които присъстват в списъка, са Amazon, Dyson, Dominos, Samsung и Microsoft, като от IMPT се стремят да сключват договори с все повече нови брандове.

impt

Когато пазарувате с мобилното приложение или уиджета от уеб браузъра, избраният от вас бранд ще дари част от парите за някой зелен проект, като крайната цел е много амбициозна – да намали въглеродния отпечатък на фирмите.

Потребителите пък ще могат да спечелят въглеродни кредити, като те ще могат да ги събират, за да ги продадат на по-висока цена, или да ги оттеглят, като в замяна ще получат NFT.

Широко медийно отразяване

IMPT получава много високи оценки от много медии, като се появява в Business 2 Community, Washington Citypaper, Bitcoinist, Cryptonews и други.

Това със сигурност може да повлияе позитивно на цената на криптовалутата, защото се изгражда допълнително доверие в проекта, а това няма как да не даде допълнителна сила на проекта, когато той официално бъде листнат на крипто борсите.

Много успешна концепция

За разлика от много крипто проекти, които са създадени без цел, IMPT има огромна мисия, поставена пред себе си – да рaзреши проблема с либерализацията на въглеродните кредити. Посредством блокчейн технологиите, потребителите ще могат да проверят колко въглеродни кредита са били верифицирани в системата, като по този начин се избегват.

impt2

Листвания на крипто борсите и очаквания за цената

Масова тенденция в крипто света е, когато дадена криптовалута бъде листната на борсите, тя да се повиши. Разбира се, листването на IMPT не би трябвало да бъде различно, като най-голямата DEX борса Uniswap ще листне токена на 14-ти декември.

impt1

impt2

Централизираните крипто борси LBank & Changelly Pro също ще обявят IMPT на своите платформи, които може да ни направи свидетели на евентуално увеличение от 150-200% в цената в следващите няколко седмици.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Цената в първия етап на предварителните продажби беше $0.018, като във втория достигна $0.023, а ранните инвеститори ще направят 27% печалба дори и да няма по-нататъшно увеличение в цените.

Според много анализатори, в началото можем да видим скок до $0.035-0.040, а около март може да видим цени от $0.08-$0.10, което може да докара до 450% печалба на ранните инвеститори.

Как да закупите IMPT?

  • За да вземете IMPT преди да бъде листната на крипто борсите, ще трябва да си отворите крипто портфейл. Съветваме ви да си отворите MetaMask портфейл.
  • След това ще трябва да се регистрирате на някоя крипто борса и да закупите USDT или ЕТН, като най-добрата опция за това е Binance.
  • Следващият етап е да вържете своя крипто портфейл със сайта на IMPT и да закупите токени, като трябва да имате предвид и таксите за обработка на транзакцията (такса “газ”).
  • Заявете своите токени в края на предварителните продажби (11-ти декември).

impt2

Заключение

IMPT е една от най-перспективните криптовалути, които могат да се развият много през 2023 година. Блокчейнът има голям потенциал, защото разполага със страхотна концепция, а интересът към проекта се увеличава, като до момента са събрани $15 милиона, но това е само началото. Няма да бъде изненада, ако IMPT достигне успеха на Tamadoge, a защо не и да го задмине.

impt2

Често задавани въпроси

Може ли да IMPT да достигне 10Х през 2023 година?

IMPT започна много силно, в рамките на 3 дена достигна $1 милиона, а вече има $15 милиона инвестиции в проекта. Успехът на проекта беше толкова голям, че дори бяха съкратени предварителните продажби, а листването на крипто борсите ще стартира още на 14-ти декември – в средата на Коледния крипто маратон.

Защо си струва да се разгледа IMPT?

IMPT следва някои от най-успешните практики на Tamadoge, като TAMA успя след листването си на OKX да генерира над 1,500% доходност на ранните инвеститори. Макар да не очакваме подобни резултати веднага при IMPT, то още в началото на новата година можем да видим цени до $0.10.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене