НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за Solana – какво да очакват инвеститорите през март?

07.03.2024 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за Solana – какво да очакват инвеститорите през март?

Февруари се оказа доходоносен месец за Solana (SOL), тъй като отбеляза значително увеличение на печалбата, а приходите на блокчейна надхвърлиха границата от $2 милиона.

Неотдавнашните наблюдения на Solana Daily, известен източник, обхващащ събитията, свързани със SOL, подчертаха значителния скок в приходите на блокчейна през предходните дни.

За да се придобие цялостна представа за текущото състояние на Solana, бяха анализирани данни, предоставени от Artemis. Въпреки рязкото нарастване на приходите, през последния месец се наблюдаваше забележим спад на таксите за транзакции.

Въпреки че през март се вижда продължаваща висока активност на мрежата, за което свидетелстват устойчивите дневни активни адреси, прави впечатление, че през последните седмици дневните транзакции бележат спад. Това разминаване породи въпроси за поведението на Solana в условията на тези колебания.

Въпреки интригуващите промени в мрежовата активност, цената на SOL отбеляза бича траектория, което се дължи на благоприятните пазарни условия.

Нещо повече, през последните дни претеглените настроения на SOL нараснаха заедно с пазарния оптимизъм. За се да оцени устойчивостта на този бичи импулс бе потърсена помощ от графиката на Santiment за Solana.

Според CoinMarketCap само през последната седмица SOL бележи увеличение с над 50%, като за последните 24 часа е нараснала с повече от 8%. Към момента на писане на статията SOL се търгува на цена от $141, като може да се похвали с пазарна капитализация, надхвърляща $62 милиарда, осигурявайки си позицията на петата по големина криптовалута. Именно този скок на цената засили социалната активност около Solana в крипто общността.

Прегледът на графиката разкри още бичи кросоувър в нейния MACD, което сигнализира за потенциално продължаване на възходящия тренд. Други индикатори обаче представиха по-предпазлива перспектива, като паричния поток на Чайкин (CMF) показва понижение, а индексът на относителната сила (RSI) следва подобна тенденция.

Тези индикатори предполагат очертаваща се възможност за ценова корекция, която потенциално да приближи стойността на SOL до нивото на подкрепа около границата от $80-81.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.