НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Solana и Tron. Нова монета привлича вниманието в крипто пространството

24.11.2023 13:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Solana и Tron. Нова монета привлича вниманието в крипто пространството

Пазарните експерти прогнозират бичи ръст на цените на Solana и Tron. Криптообщността се насочва към нова монета.

Solana и Tron, две водещи криптовалути в индустрията, са преживели последната буря на крипто пазара. Въпреки неотдавнашните им печалби през октомври, анализаторите прогнозираха още печалби през следващите месеци. От друга страна, крипто общността се насочва към нова монета, наречена Everlodge. Нейните услуги за стейкинг и отпускане на заеми привлякоха вниманието на крипто общността.

Притокът на Solana (SOL) от институционални инвеститори се увеличава

Solana (SOL) отбеляза забележителен растеж през тази година, като родният й токен Solana нарасна с 465% от началото на 2023 г. Интересно е, че Solana привлече вниманието на институционалните инвеститори, като тази година натрупа инвестиции за над $135 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Както се съобщава от CoinShares, фондовете за инвестиции в дигитални активи са станали свидетели на общ приток от $176 милиона през изминалата седмица. В най-новия си доклад CoinShares разкри, че седмичният инвестиционен поток в продукти, свързани със Solana, е отбелязал забележителен ръст

Той е нараснал с около 10% от $12,4 мукуибаа на $13,6 милиона. Междувременно цената на Solana се търгува в долната част на диапазона от $52,92 до $67.50. Монетата на Solana е регистрирала 18 дни на зелено от общо 30 с 25.06% волатилност на цената през последните 30 дни. Трейдърите и крипто ентусиастите очакват силен пробив над $60, а след това и над $70.

Прогноза за цената на Tron (TRX)

Tron (TRX) беше една от малкото монети, които поддържаха бича ценова траектория през по-голямата част от 2023 г. Пазарната капитализация на Tron нарасна до $9 милиарда, което я прави десетата по големина монета. Освен това цената на Tron възстанови психологически важното ниво от $0.10.

Освен това, с темп на растеж от 100% от началото на годината досега, TRX на Tron се утвърди като една от монетите с най-добри резултати. Понастоящем цената на Tron се търгува в диапазона от $0.100928 до $0.106316.

Монетата на Tron изглежда има стабилна основа, готова да остане над прага от $0,10. При по-положителна перспектива криптовалутата Tron може да се изстреля до границата от $0.15. Обратно, в случай че мечките поемат контрола, следващото ниво на подкрепа, което трябва да се наблюдава, е $0.085.

Анализаторите са бичи настроени за Everlodge (ELDG)

В допълнение към Solana и Tron, анализаторите са оптимистично настроени и по отношение на Everlodge (ELDG). Everlodge е предстоящ пазар, който има за цел да трансформира вили и хотели в частични NFT, които търговците да закупуват на по-ниска цена. Важното е, че стойността на тези NFT е свързана с имотите, които те представляват.

Така че, с увеличаването на стойността на имота, стойността на притежаваните от вас NFT също нараства. Освен това Everlodge планира да въведе функция за отпускане на заеми за търговци, които се нуждаят от бързи кредити. Можете да използвате своите NFT активи като обезпечение, за да получите бързи заеми – нещо, което не е възможно при традиционните банки.

Към момента цената на токена ELDG е само $0.025. Анализаторите прогнозират 3м000% увеличение на стойността на ELDG в резултат на практическите му приложения в бизнеса с недвижими имоти, чиито пазар възлиза на $280 трилиона. Everlodge има по-малка пазарна капитализация от криптовалути като Solana и Tron. Това увеличава вероятността за значителен ръст на цената.
Everlodge стартира и конкурс за коледни мемета, за да засили участието на общността. Конкурсът ще приключи на 4 декември. Участието в конкурса ви предоставя възможност да спечелите вълнуващи награди без такса за участие.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

В света на криптовалутите предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), които се надяват на значителни печалби.

22.02.2024 22:02 3 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 22:01 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

22.02.2024 21:34 3 мин. четене

Притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) наблюдават следващия ход на Kelexo (KLXO), тъй като предварителната продажба продължава

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите, текущата предварителна продажба на Kelexo (KLXO) привлече значително внимание, като накара инвеститорите и притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) да следят внимателно развитието ѝ.

22.02.2024 21:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.