НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Solana: Ще успее ли да надмине Етериум следващия цикъл?

октомври 16, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Solana: Ще успее ли да надмине Етериум следващия цикъл?

Домакинът на "InvestAnswers", известен крипто анализатор, предположи, че потенциалът на Solana (SOL) в предстоящия бичи пазар може да бъде подценен.

Според базов сценарий на домакинът, той очаква SOL да достигне 10% от пазарната капитализация на Етериум (ETH) в следващата фаза на пазарна експанзия.

Ако приемем, че Етериум достигне връх от $8,000 в този бичи пазар, анализаторът допусна, че ако Solana достигне 10% от пазарната капитализация на ETH (праг, който вече е достигала в миналото), това би означавало целева цена от $231 за SOL.

Въпреки това InvestAnswers също така твърди, че достигането от SOL на 20% от пазарната капитализация на ETH не е напълно неправдоподобно. В случай че Solana достигне този крайъгълен камък, това би довело до пазарна капитализация от приблизително $192 милиарда.

Като се имат предвид текущите цени и количествата токени, това би се превърнало в цена от $461, което води до възвръщаемост на инвестицията (ROI) от 2,038%. Забележително е, че това би представлявало само около 5% от общата пазарна капитализация на криптовалутите, което предполага, че подобен сценарий е напълно възможен.

Източник: InvestAnswers

Интересно е, че InvestAnswers подчерта как в миналото Solana вече е надхвърляла прага от 10%. Анализаторътр представи графика, изобразяваща потенциала за повишение на SOL, където жълтата линия означава 10% от пазарната капитализация на ETH, а синята линия представлява цената на Solana, която премина този праг през октомври 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

3 криптовалути, които да избягвате в близкото бъдеще

На фона на признаците, подсказващи предстоящ скок на цените на алткойните, търговците гледат към потенциални печалби, но това носи и риск. 

декември 2, 2023 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.