НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Solana през последната седмица на януари

24.01.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Solana през последната седмица на януари

От създаването си през април 2019 г. Solana отбелязва значителен растеж в DeFi, NFT и Web3 секторите. В момента в мрежата на Solana се разработват множество проекти, като се очаква в близко бъдеще да се появят още.

Според информацията, налична на официалния уебсайт на Solana, основното стойностно предложение на компанията се състои в осигуряването на евтини транзакции за неопределено време, като се позиционира като пряк конкурент на други блокчейн платформи като Етериум (ETH).

Въпреки че през цялата година изпитваше продължителен низходящ тренд, Solana проби нивото на цената от $100. Последните данни обаче показват спад от над 14% през последните седем дни.

Няколко фактора, включително пазарните условия, ценовото действие, развитието, предлагането и случаите на използване, ще окажат влияние върху това дали SOL ще претърпи повишение или спад на цената до края на януари.

Като черпят прозрения от представянето ѝ в началото на 2024 г., крипто експертите от Changelly споделиха своята прогноза за цената на SOL за края на януари. В рамките на този период, прогнозираната минимална цена на SOL е $99, докато максималната ѝ стойност се очаква да достигне $100.6.

Освен това експертите предвиждат, че до края на януари SOL ще се колебае в малък ценови диапазон от $97 до $104. Освен това те прогнозират потенциален отскок на цената на SOL до $100 през уикенда. Цялостната точност на тази прогноза обаче зависи от преобладаващите пазарни настроения. Тази статия не е инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.