НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Shiba Inu – какво може да очакваме?

12.04.2024 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Shiba Inu – какво може да очакваме?

Въпреки силното си представяне по-рано тази година, Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя забележителна корекция на цените.

Криптовалутата на тема кучета отбеляза ръст от 4% на седмичните графики, но отразява спад от 14% през последния месец. Освен това е важно да се отбележи, че SHIB все още показва значимо 155% увеличение от април 2023 г. насам.

Ентусиастите и инвеститорите на SHIB остават оптимистично настроени относно възможността за по-високи цени и се надяват на по-нататъшно увелиение на цената след десетичната запетая.

Спекулациите се въртят около това кога Shiba Inu (SHIB) може да постигне значителен етап, като премахне една от нулите си.

От CoinCodex предполагат, че SHIB скоро може да надмине предишния си исторически връх от $0.00008616, като прогнозира потенциално покачване до $0.00009498 до 8 май 2024 г. Тази прогноза показва значителен ръст от приблизително 248.4%. Ако SHIB успее да задържи цената си над тази цел, потенциално може да свали нулата през следващия месец.

От Changelly също представят оптимистична перспектива за ценовата траектория на Shiba Inu (SHIB) в близко бъдеще. Платформата прогнозира, че SHIB може да установи нов исторически връх до началото на май, с потенциален пик от $0.00009551 на 7 май 2024 г.

Ако SHIB запази стабилността си на това ниво, то монетата може да проправи пътя за достигане на заветната граница от $0.0001 през следващия месец.

Тези положителни прогнози за Shiba Inu (SHIB) са повлияни отчасти от предстоящото халвинг събитие на Биткойн (BTC), което се очаква по-късно този месец. Анализаторите често разглеждат халвинга като положително събитие поради намаляването на предлагането на актива, което потенциално води до повишено търсене.

Очакването BTC да възвърне историческия си връх след халвинга може да катализира по-широко пазарно рали, което потенциално да доведе до нови върхове и за алткойни като SHIB.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.