НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Cardano – скок до $8 на хоризонта?

05.02.2024 11:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Cardano – скок до $8 на хоризонта?

Cardano, подобно на по-голямата част от пазара на криптовалути, показа положителни ценови резултати през изминалата седмица.

Въпреки че токенът ADA се сблъска с предизвикателства при възпроизвеждането на декемврийския си успех през януари, последните тенденции предполагат благоприятна промяна за алткойна.

Известен крипто анализатор наскоро сподели оптимистична гледна точка за последните ценови движения на Cardano, като прогнозира бича траектория за криптовалутата.

Правейки паралели с ценовите модели на токена през последния бичи цикъл, анализаторът Али Мартинез предположи, че ако историческите тенденции се повторят, Cardano може да последва подобно ценово действие, каквото се наблюдаваше в края на 2020 г. Въз основа на този анализ се очаква ADA да остане в консолидационен диапазон до началото на второто тримесечие на 2024 г.

Мартинез смята, че ако Cardano имитира ценовото си поведение от края на 2020 г., фазата на консолидация до април 2024 г. може да постави началото на следващото бичо рали.

Подчертавайки, че настоящата консолидация е предвестник на следващия възходящ ръст на Cardano, анализаторът отбелязва подобен период на бездействие през ноември 2020 г., преди цената на ADA да се изстреля до настоящия си исторически връх от над $3.

Анализирайки графиката, прогнозата демонстрира потенциала на ADA да достигне нов исторически връх след периода на консолидация през април 2024 г. Мартинез определя ценова цел от приблизително $8 за криптовалутата, което представлява значително 1,400% рали от настоящата ценова точка.

Интересното е, че анализаторът очаква реализирането на тази бича прогноза за цената на Cardano до началото на 2025 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.