НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Cardano – какво да очакваме?

09.02.2024 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Cardano – какво да очакваме?

Cardano, лансиран през 2017 г., черпи вдъхновение от трудовете на известния италиански полиглот Джероламо Кардано.

През август 2021 г. Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, разкри подробности за хард форка Alonzo, който доведе до значителен 116% скок в цената на ADA през следващия месец.

По същия начин очакването около въвеждането на хард форка Vasil беше осезаемо в общността на Cardano. Въпреки че се сблъска с пречки, проектът в крайна сметка постигна успех.

Към февруари цената на Cardano достигна $0.5128, като отбеляза 5% увеличение на стойността на ADA през последните 24 часа. С положителната инерция, наблюдавана на по-широкия пазар на криптовалути, траекторията на стойността на ADA с наближаването на средата на февруари остава интригуваща.

Няколко фактора, обхващащи пазарната динамика, движението на цените, напредъка, корекциите в предлагането и сценариите за полезност, ще допринесат за всякакви потенциални колебания в цената на ADA в средата на февруари.

Въз основа на анализ на представянето на ADA в началото на 2024 г., експертите по криптовалути в Changelly формулираха прогнози за цената на Cardano около средата на февруари. Те предвиждат потенциален ценови диапазон, обхващащ минимум $0.463 до максимум $0.50 в рамките на този период от време. С другите думи анализаторите от Changelly не очакват особена волатилност до края на следващата седмица, а по-скоро консолидация в гореспоменатия диапазон.

Изключително важно е обаче да се признае, че тези прогнози са спекулативни и могат да бъдат обект на колебания в зависимост от общите пазарни условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.