НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Bitcoin – крипто анализатори виждат как Bitcoin ще достигне тази цена през 2024г.

26.02.2024 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Bitcoin – крипто анализатори виждат как Bitcoin ще достигне тази цена през 2024г.

Bitcoin се развихри през последния месец, като до халвинга остават по-малко от два месеца. Но какво ще се случи с неговата цена през март?

$BTC със сигурност разполага с огромен потенциал, който инвеститорите със усещат, а рекордът е на по-малко от $13,000 разстояние. Да, някои ще си кажат, че това далеч не е малко, но исторически погледнато, халвингът винаги е увеличавал цената на Bitcoin.

Но какво мислят анализаторите? Ами, нека разберем.

Какви са очакванията на крипто експертите?

Крипто експертите имат разногласни мнения относно бъдещето на Bitcoin, особено в контекста на предстоящия халвинг, който е след около 52 дни. Някои анализатори предполагат, че цената на Bitcoin може да падне до $44,000, тъй като среща солидна съпротива, докато други вярват, че още тази седмица Bitcoin може да пробие $55,000 и да се приближи опасно близо до своя исторически рекорд.

Въпреки това, има и по-амбициозни прогнози като тези на анализатори като @WealthSquad Chris, които очакват Bitcoin да достигне до $1 милион. Въпреки това трябва да се отбележи, че много от анализаторите могат да имат собствени интереси или “задни мисли”, което прави техните прогнози по-малко обективни.

Затова и в следващите редове ще ви предоставим технически анализ към момента на писане на статията, за да видим какво ни казват “числата”.

Купете Bitcoin Minetrix

Технически анализ на Bitcoin

Вижда се, че цената на BTC е била в тенденция на растеж, следвайки нагоре 9-дневната проста пълзяща средна (SMA). Обемът на търговия варира, но има тенденция на спад в последните дни.

Индексът на относителната сила (RSI) е над 50, което обикновено се счита за бичи сигнал, но настоящата стойност около 65 може да предположи потенциално прекупена пазарна ситуация.

Базирано на тези стойности, може да се предположи, че цената на търгуване на Bitcoin към момента е над очакваните пазарни стойности и може да спадне. Но в такъв случай, има ли интересни алтернативи на Bitcoin?

Оказва се, че има. И това е Bitcoin Minetrix.

Купете Bitcoin Minetrix

Какво е Bitcoin Minetrix и защо е добра алтернатива на Bitcoin?

Bitcoin Minetrix е криптовалута, която представя интригуваща алтернатива на Bitcoin, като същевременно се стреми да адресира някои от предизвикателствата, свързани с традиционния крипто майнинг. Проектът успешно събра над $11 милиона по време на своята предпродажба до момента, което е силен индикатор за високия интерес и доверието от страна на крипто общността.

Едно от ключовите предимства на Bitcoin Minetrix е предложението за внушителна годишна доходност от 59% (APY) в своя стейкинг пул. Тази възможност за пасивен доход привлича много инвеститори, търсещи алтернативни начини за увеличаване на своите портфолиа, особено в среда, където традиционните финансови инструменти често предлагат по-ниски възвращаемости.

Bitcoin Minetrix разширява възможностите за добив на криптовалути, като предлага облачно добиване на Bitcoin. Това означава, че инвеститорите могат да участват в добива без необходимостта от закупуване на скъпо оборудване или плащане на високи сметки за електроенергия, което прави процеса по-достъпен и удобен.

Защо да инвестирам в Bitcoin Minetrix в момента?

Bitcoin Minetrix е все още в своето ICO, което от своя страна го пази от негативните последици на пазарните спадове. Ако закупите $BTCMTX токени сега, потенциално може да очаквате в следващите седмици вашата инвестиция да не падне надолу. Токенът ще бъде листнат при цена от $0.0148, което представя шанс за добра доходност, особено предвид добрите стейкинг награди.

Bitcoin Minetrix ще се листне на борсите около април, което може да го “изстреля” до съвсем други пазарни стойности. Има реален потенциал ранните инвеститори да успеят да генерират и до 5Х доходност от своите инвестиции.

Колко и как да инвестирам в Bitcoin Minetrix?

Инвеститори наливат стотици долари през последната една седмица в предварителната продажба на Bitcoin Minetrix, като има тенденция някои ранни инвеститори да закупуват още токени благодарение на своите награди и увеличената вяра в проекта.

Ето и как да се снабдите с токени:

  • Създайте или използвайте съществуващ крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени. MetaMask и Trust Wallet са популярни варианти, които са съвместими с базирани на Ethereum токени като $BTCMTX. Сега вече можете да купите и с $MATIC
  • Закупете Ethereum, USDT или MATIC от която и да е утвърдена криптовалутна борса като Binance, Coinbase или Kraken. Тези средства ще ви трябват за покупката на Bitcoin Minetrix токени.
  • Отидете на официалния уебсайт на Bitcoin Minetrix и търсете раздела за предпродажба или раздела за закупуване на токени.
  • Следвайте инструкциите на уебсайта. Потвърдете транзакцията и завършете покупката.

Купете Bitcoin Minetrix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.