НАЧАЛО Биткойн

Прогноза за цената на Биткойн от крипто милиардер

24.04.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Биткойн от крипто милиардер

Брок Пиърс, ранен Биткойн ентусиаст, споделя своята гледна точка за това каква според него е „разумната“ ценова цел за BTC, тъй като водещата криптовалута навлиза в нова фаза.

По време на неотдавнашно интервю за Fox Business Пиърс, който е и съосновател на Tether, заяви, че неотдавнашното покачване на таксите за Биткойн, предизвикано от разработването на нови приложения за неговата блокчейн мрежа, е бичи катализатор за водещата криптовалута.

„Това, което виждаме, е, че Биткойн изпитва рекордни такси по време на това полудяване поради прилагането на много технологии от „втори слой“, концепцията за надграждане на Биткойн.

Ако сте запознати с Етериум, това са всички допълнителни приложения, които преди това се бяха отдалечили от Биткойн, казва Пиърс. Но сега Биткойн се завръща, предлагайки функционалност за смарт договори, NFT функционалност, меме технологии – всички тези функции сега се изграждат върху Биткойн за пръв път в историята.

В очакване на това милиардера заяви, че наблюдава рекордни такси, тъй като хората се стремят да бъдат първите, които ще изпитат всички тези нови иновации, изграждани върху Биткойн.

Пиърс, който също така е бивш актьор, вярва, че $150,000 е осъществима ценова цел за сегашния бичи пазар, но че $1,000,000 е по-вероятно в дългосрочен план.

Той заяви:

Смятам, че е вероятно да видим цена над $100,000. Мисля, че $150,000 вероятно е разумна цел в някакъв момент тази година. А в дългосрочен план – $1,000,000 или повече.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големите американски хедж фондове са натрупали над $2.6 милиарда в Биткойн ETF

Нови данни от брокерската компания River разкриват, че някои от най-големите американски хедж фондове са натрупали акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) на стойност милиарди долари.

21.05.2024 13:30 1 мин. четене

Британският върховен съд напълно отхвърли твърдението на Крейг Райт, че е създал Биткойн

Съдията от Обединеното кралство Джеймс Мелър публикува публично одобреното решение по съдебно дело, в което участват австралийският предприемач Крейг Райт и Алиансът за отворени криптопатенти (COPA).

21.05.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в ерата на институционалните инвестиции – големите риби наливат милиарди в крипто

Според скорошни данни от фирмата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, големите крипто инвеститори са увеличили значително своите Биткойн притежания, натрупвайки десетки милиарди долари от пускането на спот ETF през януари.

21.05.2024 10:00 1 мин. четене

Колко трябва да е цената на Биткойн, за да надмине среброто?

През 2024 г. среброто направи забележително завръщане, изпреварвайки биткойн като осмият най-голям актив по пазарна капитализация, след като загуби позицията си през март.

21.05.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.