НАЧАЛО Други

Прогноза за цената на акциите на MicroStrategy

02.06.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на акциите на MicroStrategy

Анализаторът Хенрик Зеберг изтъкна значителните дялове на MicroStrategy в Биткойн като потенциален катализатор за бъдещия растеж и оценка на компанията е.

Анализът на Зеберг, основан на техниките на вълните на Елиът и Фибоначи корекция, показва, че настоящите пазарни условия и
технически показатели сочат към значителен бичи цикъл за Биткойн.

MicroStrategy, под ръководството на Майкъл Сейлър, инвестира стратегически в Биткойн, като натрупа авоари, които понастоящем се оценяват на приблизително $14.66 милиарда. Средната цена на придобиване на Биткойн от компанията е около $35,180 за BTC, което предполага, че настоящите ѝ авоари са значително печеливши.

Основното, което Зеберг казва, е, че структурата на вълните на Елиът и анализът на Фибоначи показват, че има потенциална цел доста над предишните най-високи стойности от 2000 г. насам. Ако тази прогноза се сбъдне според предоставената от него информация, акциите на MicroStrategy могат да поскъпнат с огромните $240 и да достигнат до $3,560.

Ако Биткойн продължи възходящата си траектория, както се предвижда, MicroStrategy потенциално може да реализира значителни печалби в размер на над $7 милиарда, което представлява марж на печалбата от около 95%.

Сейлър, гласовит привърженик на трансформационния потенциал на Биткойн, предприе стратегически ходове, които привлякоха вниманието на инвеститорите. Неотдавнашната му продажба на лични акции на MicroStrategy през април, последвана от спиране през май, подхрани спекулациите за неговата увереност в бичите пазарни прогнози и положителната перспектива за бъдещото представяне на MicroStrategy.

Непоколебимият ангажимент на Сейлър към BTC като крайъгълен камък на стратегията на компанията отразява дългосрочната му визия за фирмата.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Търговията на Китай с Австралия връща нивата си отпреди Ковид пандемията

Въпреки десетилетието на политическо напрежение Китай, член на БРИКС, значително увеличава търговията си с Австралия.

22.06.2024 15:00 1 мин. четене

Как борсово търгуваните фондове може да манипулират цената на Биткойн

Марк Юско, хедж фонд експерт, съосновател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital предостави своя коментар върху сложните методи, чрез които борсово търгуваните фондове (ETF) може да влияят върху цените на Биткойн (BTC).

22.06.2024 14:30 2 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

$545 милиона напуснаха Биткойн ETF-ите: До къде може да падне цената?

Последните данни на Farside показват, че тази седмица американските спот Биткой ETF-и са отбелязали отлив от $545 милиона, което показва нарастваща предпазливост от страна на инвеститорите.

22.06.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.