НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Cardano – $7 следващата голяма цел?

19.01.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Cardano – $7 следващата голяма цел?

Известният крипто анализатор Али Мартинез представи нова гледна точка за Cardano (ADA), като предположи възможността за значително покачване на стойността на криптовалутата в близко бъдеще. 

Неотдавнашните прозрения на Мартинез подчертават потенциална прилика на моделите между настоящата фаза на консолидация на Cardano и поведението ѝ в края на 2020 г.

Правейки паралели с историческите тенденции, Мартинез предвижда потенциално повторение на историята, като спекулира, че ADA може да възобнови възходящата си траектория около април.

Според анализа на Мартинез това продължаване на модела може да подтикне Cardano към значителен възход, който първоначално да достигне $0.80, да претърпи кратка корекция до $0.60 и в крайна сметка да достигне впечатляващите $7.

Основанието за прогнозата на Мартинез за цената на Cardano (ADA) се подкрепя от посочената в публикацията му ценова графика, разкриваща прилики между текущото ценово действие на ADA и срива на крипто пазара през 2020 г.

В по-ранния период ADA преживя продължителна низходяща консолидация, преди да се покачи с близо 3,000%, като в крайна сметка достигна исторически връх от $3.06 през 2021 г. Към момента на писане на статията ADA се търгува на цена от $0.499, което отразява спад от 14% за седмицата и почти 16% за последните 30 дни.

Експертът посочи и частично потвърждение на този модел на натрупване, въз основа на сравнима времева рамка от около 670 дни, както в миналото, така и в настоящето.

Важно е да се отбележи, че тези прогнози са спекулативни в присъщата на пазара на криптовалути волатилност. Въпреки това, ако анализът на Мартинез се окаже точен, ентусиастите на ADA потенциално могат да станат свидетели на значителен скок от 1,300%. 

Макар че пазарът на криптовалути остава непредсказуем, предстоящите седмици и месеци обещават да бъдат интригуващи за последователите на Cardano, които с нетърпение очакват потенциалната реализация на тази амбициозна ценова прогноза.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.