НАЧАЛО Други

Приложението на Worldcoin достигна 4 милиона тегления

ноември 2, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Приложението на Worldcoin достигна 4 милиона тегления

Worldcoin (WLD), криптовалута, разработена от главния изпълнителен директор на OpenAI Сам Алтман, постигна забележителен успех със своето приложение World App.

Въпреки това съществуват постоянни опасения за неприкосновеността на личния живот, свързани с нейната система за идентификация World ID.

Последната актуализация, обявена на 1 ноември, разкрива впечатляващ брой тегления на приложението от над 4 милиона след стартирането му, заедно с удвояване на потребителската му база. Това показва голямо приемане сред ентусиастите на Worldcoin в световен мащаб.

Освен това компанията съобщи за над 22 милиона транзакции през последните шест месеца, като всички те са извършени от средно 1 милион активни потребители всеки месец. Забележително е, че Tools for Humanity (TFH), структурата, която наблюдава развитието на Worldcoin, също е отбелязала 500,000 седмични активни потребители за същия период.

Нарастващото търсене на приложението подчертава все по-голямата популярност на системата World ID като решение за дигитални плащания и идентификация. TFH приписва голяма част от този успех на съгласуваните усилия за приоритизиране на потребителското изживяване (UX).

В допълнение към това поредица от неотдавнашни подобрения значително подобриха UX на приложението, улеснявайки приемането на услугите на Worldcoin в световен мащаб. Значителният приток на активни потребители и рязкото нарастване на броя на изтеглянията може да се дължи и на достъпността на World App, чийто размер е 18 MB – по-малък от средния за индустрията за портфейли за криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

“Криптовалутите са за престъпници”, а банките плащат глоби за над $180 милиарда

Според данни, събрани от Violation Tracker, база данни за корпоративни нарушения, най-големите банки в САЩ, включително JPMorgan, Bank of America, Wells Fargo и Citigroup, са понесли значителни глоби на обща стойност $181 милиарда от началото на хилядолетието.

декември 8, 2023 21:00 1 мин. четене

2024 година ще е тежка за европейските платежни компании

Очаква се финтех компаниите, работещи в сектора на плащанията, да продължат да се сблъскват с предизвикателства до 2024 г., според оценка на Jefferies.

декември 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Binance оттегли заявлението си за инвестиционен фонд в Абу Даби

Binance, призната за най-голямата борса за криптовалути в света, се отказа от получаването на лиценз за управление на колективен инвестиционен фонд в Абу Даби.

декември 8, 2023 17:30 1 мин. четене

Западът “забавя” развитието на глобалната икономика според президента на Русия

По време на инвестиционния форум “Russia Calling!” в Москва руският президент Владимир Путин подчерта значителните промени в световния икономически пейзаж.

декември 8, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.