НАЧАЛО Други

Президентът на Ripple очаква положително решение на делото със SEC до края на 2023 г.

март 26, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Президентът на Ripple очаква положително решение на делото със SEC до края на 2023 г.

Моника Лонг, президент на Ripple Labs, наскоро говори пред CNBC за текущото съдебно дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу Ripple, в което се твърди, че токенът на компанията XRP е ценна книга.

Тя изрази оптимизма си, че искът ще бъде решен в полза на Ripple, като заяви, че “фактите и законът” са на тяхна страна.

Лонг също така отбеляза, че крипто индустрията търси регулаторна яснота и сигурност от американския пазарен регулатор и че макар да е видяла действия чрез правоприлагане, индустрията наистина желае ясни правила и регулации.

Като се има предвид силата на делото между Ripple и регулатора, тя заяви че регулаторната яснота би била от полза за цялата индустрия, а не само за Ripple.

Президентът на Ripple заяви, че решението по делото може да бъде постановено преди края на 2023 г. Както Ripple, така и SEC са подали молби за съкратено съдебно решение, оставяйки решението в ръцете на съдията. Лонг изрази оптимизъм, че положително решение ще бъде постигнато по някое време тази година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: ARK Invest купи още акции на Coinbase


Що се отнася до неотдавнашните събития, като например затварянето на банки, подкрепящи крипто, Лонг смята, че крипто ралито в началото на 2023 г. доказва, че дигиталните активи и блокчейн технологията са тук, за да останат.

Тя отбеляза, че въпреки внезапното закриване на три от най-благоприятните за крипто банки в САЩ, индустрията е показала устойчивост и бързо се е възродила. Лонг изрази увереността си, че индустрията ще продължи да расте и да се развива през следващите години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Google Bard: Прогноза за цената на Етериум (ETH) за 2023 г.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело с появата на ChatGPT.

юни 2, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.