НАЧАЛО Други

Предстоящият ръст на глобална ликвидност ще даде сериозен тласък на криптовалутите – Раул Пал

септември 26, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоящият ръст на глобална ликвидност ще даде сериозен тласък на криптовалутите – Раул Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал предположи, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност е в състояние да предизвика вълна от активност в сферата на криптовалутите.

Пал изрази ентусиазма си от множеството лица, ангажирани с иновативни проекти в криптос ектора, на конференцията Token2049 в Сингапур. Той се възхити от забележителната концентрация на интелект в тази област, като отбеляза разнообразния спектър от начинания, обхващащи от премахването на монополите на Apple до преоформянето на платежните системи в рамките на икономиката на игрите, приложенията и културата.

Той отбеляза, че различни групи са се посветили на решаването на различни предизвикателства – от усъвършенстване на платежната инфраструктура до преосмисляне на финансовите системи в блокчейн. Пал подчерта, че обхватът и дълбочината на текущите проекти далеч надхвърлят общия фокус върху Биткойн и Етериум, който се наблюдава онлайн. Той подчерта значението на амбициозните проекти, подкрепени от проницателни инвеститори.

Пал, макроинвеститор, призна, че макар цените като цяло да са далеч от историческите си върхове, индустрията остава фокусирана върху иновативното развитие, което показва обещаващо бъдеще.

Освен това той оприличи крипто индустрията на колония от мравки, отбелязвайки нейната анти-фрагментираност, тъй като процъфтява под натиск. Той си представи притока на ликвидност като храна за колонията, която ще разпали вълна от активност и растеж.

В заключение Раул Пал очаква, че предстоящият прилив на глобална ликвидност ще послужи като катализатор, стимулиращ иновациите и растежа в криптовалутното пространство, поставяйки началото на нова фаза на пазарна активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.