НАЧАЛО Алткойни

Предстоят значителни спадове при алткойните, прогнозира трейдър

декември 30, 2022 18:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоят значителни спадове при алткойните, прогнозира трейдър

Псевдонимен трейдър, който правилно прогнозира срива на Биткойн (BTC) тази година, сподели вижданията си за алткойн пазара.

Трейдърът Капо (“Capo”) каза на своите последователи в Twitter, че макар финансовите пазари да изглеждат зле, условията при алткойните изглеждат още по-зле.

Целият пазар изглежда зле… Работата е там, че някои алткойни изглеждат още по-зле. Ако алткойните трябва да се сринат средно с 50%-55% оттук нататък, чистите [шиткойни] могат лесно да се сринат с 60%-90%. Пазете се.

Наскоро Капо прогнозира нови мечи дъна както за краля на криптовалутите, така и за Етериум (ETH), най-големия алткойн по пазарна капитализация. Според стратега BTC може да се спадне до $12,000, докато алткойнът може да се свлече до $600-$650.

Запомнете:

Трендът все още е мечи.

Индикаторите сочат към събитие на пълна капитулация.

Лошите новини трябва да дойдат скоро. BTC до $12,000, а ETH до $600-$650.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Представлява ли риск акумулацията на MicroStrategy?


По-рано Капо също така посочи, че макар Биткойн да отскочи от сегашното дъно на мечия пазар от около $15,700, движението е значително по-малко от тези, наблюдавани по време на възходящите импулси на Биткойн през юни.

Всеки отскок е по-малък. По-ниски дъна и по-ниски върхове. Подкрепата се превръща в съпротива. $12,000 са като магнит.

Търговецът отбеляза тогава, че повечето притежатели на най-голямата криптовалута са на загуба и не са подготвени за бъдещето.

Просто прочетете коментарите тук и ще получите второ потвърждение (първото са анализите и индикаторите), че повечето хора са хванати в капан над $17,000 или по-високо и не биха могли да понесат още един спад. Както казах и преди, повечето хора не са подготвени за това, което предстои, и това се вижда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене