НАЧАЛО Други

Предстои катастрофално приземяване за икономиката на САЩ – Робърт Кийосаки

май 21, 2023 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои катастрофално приземяване за икономиката на САЩ  – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известният автор на изключително популярната книга за лични финанси "Богат татко, беден татко", изрази загриженост за бъдещото състояние на икономиката.

В неотдавнашно съобщение до своите последователи в Twitter, Кийосаки предупреди, че икономиката се е насочила към значителен спад.

Кийосаки смята, че катастрофалното приземяване е неизбежно – с други думи няма да е меко или твърдо. Макар да се надява, че прогнозата му ще се окаже погрешна, той подчерта, че корупцията сред лидерите е широко разпространена.

За да се предпазим от прогнозираните икономически сътресения, Кийосаки съветва да инвестираме в Биткойн (BTC) и двата най-известни благородни метала – сребро и злато.

Само преди няколко седмици авторът предупреди за нарастващата доходност на американските държавни облигации, което показва предстояща рецесия.

Той изтъкна Биткойн, златото и среброто като най-добрите възможности за хеджиране срещу потенциалната криза. Освен това Кийосаки изрази загриженост относно стабилността на световната банкова система и нейния потенциален срив.

След като от известно време проявяваше оптимизъм по отношение на Биткойн, Кийосаки преди това прогнозира скок до $100,000 за водещата криптовалута през април.

Той гледа на Биткойн като привлекателна инвестиция поради притесненията за обезценяването на щатския долар и цялостното състояние на банковия сектор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Terra е обвинен във финансиране на опозиционна партия в Черна гора

До Куон, основател на Terraform Labs, е подложен на проверка заради предполагаеми връзки с черногорски политик.

юни 10, 2023 18:00 1 мин. четене

Пакистан разкри амбициозен план за дигитална валута

Държавната банка на Пакистан наскоро обяви плана си за създаване на дигитална валута, подобна на Биткойн, присъединявайки се към други държави в стремежа им да създадат дигитална валута на централната банка (CBDC).

юни 10, 2023 15:00 2 мин. четене

Изкуствен интелект: Американски сенатори прокарват законопроекти за технологията

В четвъртък американски сенатори внесоха два двупартийни законопроекта за изкуствения интелект, в които се разглеждат опасенията, свързани с технологията и се цели да се избегне всякаква поява на плагиатство.

юни 10, 2023 13:00 2 мин. четене

Сделката за тавана на дълга ще ускори срива на долара – Рон Пол

Бившият конгресмен Рон Пол предупреди, че приетият наскоро “Закон за фискалната отговорност” ще има тежки последици за американската икономика и ще засегне най-вече американските граждани.

юни 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.