НАЧАЛО Други

Повече ли са крипто престъпленията от фиатните?

юли 7, 2018 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Повече ли са крипто престъпленията от фиатните?

Вярно е, че винаги има две страни на едно добро изобретение, които винаги са доброто и злото.

Първата половина на 2018 г. може да се нарече бурния момент за повечето токени, които се борят да запазят печалбите, направени към последната четвърт на 2017 г. и мечешто движение на пазара, което може да се наблюдава до настоящия момент.

Неотдавнашни данни показват, че токен пазара е получил над два пъти повече от това, което е получил през 2017 г., през първата половина на 2018 г., което е 12 милиарда долара.

Загрижеността е в резултат на откритието, че 1.2 млрд. Долара в крипто са били изгубени за престъпленията в кибернетичното пространство чрез Биткойн и токени като Monero и Zcash през първата половина на годината.

Някои от начините за постигане на това са:

1) Пране на пари: те постигат това чрез преместване на адресите, докато не конвертират парите във фиатни, за да ги заменят, независимо от това, че губят част от тях под формата на такси за газ, тъй като имената не са свързани с адресите на криптовалутите.

2) Хакерски дейности: много фирми губят трудно спечелените си пари, тъй като хакерите са получили по-лесен начин да получат плащане за престъпните дейности. Високата степен на оплаквания се е увеличила с повече от 6 пъти през тази година, в сравнение с всички жалби от 2015 г. насам. Този откупен, който се събира, е довел до загуби за фирмите, което поражда нуждата да се променят нещата.

Тази година се видя, че много борси се хакват като: Coincheck, Coinrail, Bithumb, като някои от тях са загубили милиони долари от хакери през първата половина на 2018 г.

Поради това е важно таговете да се използват за идентифициране на потока от тези пари, докато виновните не са идентични.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене