НАЧАЛО Други

Повече ли са крипто престъпленията от фиатните?

ЮЛИ. 7, 2018 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Повече ли са крипто престъпленията от фиатните?

Вярно е, че винаги има две страни на едно добро изобретение, които винаги са доброто и злото.


Първата половина на 2018 г. може да се нарече бурния момент за повечето токени, които се борят да запазят печалбите, направени към последната четвърт на 2017 г. и мечешто движение на пазара, което може да се наблюдава до настоящия момент.

Неотдавнашни данни показват, че токен пазара е получил над два пъти повече от това, което е получил през 2017 г., през първата половина на 2018 г., което е 12 милиарда долара.

Загрижеността е в резултат на откритието, че 1.2 млрд. Долара в крипто са били изгубени за престъпленията в кибернетичното пространство чрез Биткойн и токени като Monero и Zcash през първата половина на годината.


Някои от начините за постигане на това са:


1) Пране на пари: те постигат това чрез преместване на адресите, докато не конвертират парите във фиатни, за да ги заменят, независимо от това, че губят част от тях под формата на такси за газ, тъй като имената не са свързани с адресите на криптовалутите.

2) Хакерски дейности: много фирми губят трудно спечелените си пари, тъй като хакерите са получили по-лесен начин да получат плащане за престъпните дейности. Високата степен на оплаквания се е увеличила с повече от 6 пъти през тази година, в сравнение с всички жалби от 2015 г. насам. Този откупен, който се събира, е довел до загуби за фирмите, което поражда нуждата да се променят нещата.

Тази година се видя, че много борси се хакват като: Coincheck, Coinrail, Bithumb, като някои от тях са загубили милиони долари от хакери през първата половина на 2018 г.

Поради това е важно таговете да се използват за идентифициране на потока от тези пари, докато виновните не са идентични.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света