НАЧАЛО Биткойн

Поредната бомбастична прогноза за цената на Биткойн

26.05.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поредната бомбастична прогноза за цената на Биткойн

Джак Малърс, главен изпълнителен директор на приложението Strike прогнозира, че цената на Биткойн може да достигне седемцифрена стойност.

В неотдавнашно интервю с Антъни Помплиано, Мълърс предположи, че Биткойн може да поскъпне с 260% до 1,357% през следващите месеци:

Мисля, че все още сме в много ранна фаза от траекторията на Биткойн. Публично съм споделял вярата си, че Биткойн ще достигне $250,000 до $1 милион в този цикъл, в рамките на следващите 10 до 18 месеца.

Мълърс очаква още, че правителството на САЩ ще трябва да прибегне до печатането на още пари, за да управлява рекордния си дълг от над $34.5 трилиона.

Той вярва, че произтичащото от това обезценяване на валутата ще доведе цената на Биткойн до високите му цели:

Мисля, че хората ще бъдат готови да платят 250,000 за Биткойн, като се има предвид финансовата бъркотия. Съществува огромна финансова дупка, която ще бъде преодоляна чрез обезценяване на валутата. Цените на активите ще се повишат, а Биткойн, който е най-добре представящият се актив и най-добрите пари в човешката история, ще бъде точно оценен.

Според него хората са прекалено фокусирани върху цената на капитала, като например лихвените проценти, заявявайки, че те трябва да са по-загрижени за размера на капитала, тъй като доларите все още се печатат.

Той добави:

При тези обстоятелства как мога да прогнозирам стойността на най-фиксирания актив в историята на фона на най-големия проблем, с който централните банки някога са се сблъсквали? $250,000 до $1 милиоон ми се струва много правдоподобно [цена] и се чувствам супер уверен в това.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как борсово търгуваните фондове може да манипулират цената на Биткойн

Марк Юско, хедж фонд експерт, съосновател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital предостави своя коментар върху сложните методи, чрез които борсово търгуваните фондове (ETF) може да влияят върху цените на Биткойн (BTC).

22.06.2024 14:30 2 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

$545 милиона напуснаха Биткойн ETF-ите: До къде може да падне цената?

Последните данни на Farside показват, че тази седмица американските спот Биткой ETF-и са отбелязали отлив от $545 милиона, което показва нарастваща предпазливост от страна на инвеститорите.

22.06.2024 11:30 2 мин. четене

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.