Home

Популярна чат платформа продава потребителски имена за милиони

01.12.2022 16:45 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярна чат платформа продава потребителски имена за милиони

За по-малко от месец Telegram са продали потребителски имена в Open Network на стойност $50 милиона.

Ппрез октомври Telegram даде възможност на потребителите да купуват потребителски имена за своето приложение чрез платформа, базирана на блокчейн, наречена Fragment.

Платформата позволява на заинтересованите страни да купуват налични потребителски имена и да си гарантират собствеността върху своята блокчейн мрежа “The Open Network”, известна като TON.

При закупуването на име потребителите плащат с криптовалутата TON, която е местен актив на мрежата. През последните четири седмици продажбите на Fragment надхвърлиха $50 милиона, каза директорът на компанията Павел Дуров в съобщение в Telegram. Някои отделни потребителски имена в платформата са донесли големи суми пари на Fragment. Например, потребителското име @news е било продадено на търг за 994,000 TON, около $1.7 милиона, по данни от официалния уебсайт.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения


Дуров заяви, че в бъдеще Fragment ще се разшири отвъд потребителските имена и ще изгради множество блокчейн инструменти за Telegram, включително крипто портфейли и децентрализирани борси. Достъпът до такива услуги може да бъде осъществен от приложението Telegram, сподели Дуров.

Следващата стъпка на Telegram е да изгради набор от децентрализирани инструменти, включително портфейли за непопечителствани криптовалути и децентрализирани борси за милиони хора, които да търгуват и съхраняват криптовалути по сигурен начин“, каза Дуров.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.