НАЧАЛО Прессъобщения

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

22.02.2024 13:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

Благодарение на иновативната екосистема на Polkadot (DOT), новаторския модулен блокчейн на Celestia и децентрализираната платформа за стрийминг на DeeStream, инвеститорите наблюдават обещаващи възможности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На фона на тази бича вълна, предварителната продажба на DeeStream (DST) на цена от само $0.035 стои стабилно, след като премина своя одит, оформяйки една вълнуваща година напред.

Движения на властта на Polkadot (DOT): Партньорствата проправят пътя

Polkadot (DOT) затвърди позицията си на водеща блокчейн платформа чрез стратегически партньорства и интеграции. Едно от забележителните сътрудничества е с Chainlink (LINK), което повишава оперативната съвместимост на Polkadot (DOT) чрез интегриране на децентрализираната оракулска мрежа на Chainlink.

Тази интеграция позволява на Polkadot (DOT) да има сигурен и надежден достъп до данни от реалния свят, което е от решаващо значение за различни децентрализирани приложения (dApps). Освен това сътрудничеството с Kusama, канарската мрежа на Polkadot (DOT), улесни бързото въвеждане на иновации и тестването на нови функции, преди те да бъдат внедрени в основната мрежа на Polkadot (DOT).

Освен това партньорството на Polkadot (DOT) с Parity Technologies, екипът за разработване на платформата, гарантира непрекъснато усъвършенстване и поддръжка. Тези партньорства и интеграции разширяват обхвата и функционалността на Polkadot (DOT), превръщайки я в динамична екосистема, способна да посрещне разнообразни случаи на употреба в различни индустрии.

Celestia (TIA): Откриване на следващата еволюция на блокчейн

Celestia (TIA) може да се похвали с няколко изключителни характеристики, които я отличават в блокчейн пространството. На първо място, нейният модулен дизайн отделя наличността на данни от консенсуса и изпълнението, като подобрява мащабируемостта и гъвкавостта. Celestia (TIA) служи за многобройни цели, като действа като метод за плащане за съхранение на данни, защитава мрежата чрез стейкинг и като монета за газ.

Нейната мащабируемост се увеличава допълнително от възможността разработчиците да персонализират блокчейн върху Celestia (TIA), като осигуряват персонализирани решения за различни нужди. Сигурността е от първостепенно значение и се поддържа чрез разпределена мрежа от валидатори, които залагат Celestia (TIA).

Нещо повече, акцентът на Celestia върху децентрализацията и ефективността съответства на етоса на блокчейн технологията, обещавайки стабилна инфраструктура за разнообразни приложения.

DeeStream (DST): Стрийминг успех през 2024 г. и след това

DeeStream (DST) се подготвя за бичи настроения през 2024 г. благодарение на своя пионерски децентрализиран модел за стрийминг. Потребителите могат да се регистрират лесно, само чрез попълването на прост формуляр, а инвеститорите в предварителна продажба получават възнаграждения, пропорционални на притежаваните от тях дялове.

Платформата предлага незабавен обмен на криптовалути, програма за награди, стимулираща изпълнението на задачи и етапни цели, и децентрализирано управление, осигуряващо участието на потребителите във вземането на решения. Освен това VIP програмата на DeeStream (DST) предлага мениджъри на сметки, кешбек и лихвени плащания, подобрявайки опита и ангажираността на потребителите.

С вече преминат одит DeeStream (DST) се представя като сигурна и прозрачна платформа, вдъхваща доверие както на инвеститорите, така и на потребителите. Комбинирането на тези характеристики може да позиционира DeeStream (DST) за значителен растеж и успех през следващата година.

Заключение

Тъй като крипто пазарът се подготвя за бича 2024 г., Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST) се очертават като значими играчи. Сред тях DeeStream (DST) се откроява с иновативния си децентрализиран стрийминг модел, обещаващ не само технологичен напредък, но и предоставяне на власт на притежателите на токени, да участват във вземането на решения.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST) на техния официален уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.