НАЧАЛО Алткойни

Почти всички инвеститори в тази криптовалута са на печалба – но може да последва корекция

11.03.2024 10:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Почти всички инвеститори в тази криптовалута са на печалба – но може да последва корекция

На 8 март туит от IntoTheBlock привлече вниманието, хвърляйки светлина върху факта, че огромното мнозинство, над 98%, от притежателите на Tron (TRX) в момента виждат печалби от инвестициите си.

Първоначално тази новина може да изглежда като положителен показател за представянето на токена. При по-задълбочен анализ обаче ситуацията изглежда по-заплетена.

Когато такава значителна част от инвеститорите се намират в печеливша позиция, възниква опасение, че мнозина могат да решат да се възползват от печалбите си, което ще доведе до увеличаване на натиска за продажби.

Според данни на Hyblock Capital значителен обем TRX може да бъде ликвидиран под ценовата точка от $0.14.

Към момента на писане на статията TRX се търгуваше за $0.1368, като можеше да се похвали с пазарна капитализация, надхвърляща $12 милиарда.

Допълнително проучване на натиска на продажбите беше извършено чрез внимателно разглеждане на дневната графика на Tron. Индикаторът Chaikin Money Flow (CMF) показа низходяща тенденция, което предполага нарастващ натиск от продажби.

Освен това индикаторът Moving Average Convergence Divergence (MACD) показа мечи кросоувър, което сигнализира за повишена вероятност за по-нататъшно понижение на цените.

Въпреки това анализът на болинджър лентите подсказва, че стойността на TRX е навлязла във фаза на намалена волатилност, което потенциално осигурява известна подкрепа срещу значителни ценови колебания.

Въпреки мечите сигнали в ценовото действие на токена, блокчейнът на Tron продължи да демонстрира устойчивост и растеж по отношение на приемането и използването.

Така например, прегледът на данните на TRONSCAN разкри, че блокчейнът наскоро е надхвърлил $11 трилиона общ обем на трансферите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.