НАЧАЛО Биткойн Алткойни

По-малко от месец остава до Лайткойн халвинга, какво да очакваме?

ЮЛИ. 8, 2019 12:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 По-малко от месец остава до Лайткойн халвинга, какво да очакваме?

Крипто пазарите са прекарали по-голямата част от уикенда в консолидация, тъй като Биткойн загуби инерция временно.

Хората започват да обръщат внимание на Лайткойн отново, тъй като халвингът идва след по-малко от месец.


По данни от Litecoinblockhalf има 28 дни преди събитието, което ще бъде следващия месец. Според официален пост на уебсайта на LTC, предишният халвинг се състоя на 25-ти август 2015 година на блок 840,000. 


Този път се очаква 20 дни по-рано на 5-ти август на блок 1,680,000 поради повишения хеш-рейт на мрежата, която бавно ускорява часовника между пренастройките на трудностите.


Ако историята се повтори, то би трябвало да видим голям скок в цената на Лайткойн в рамките на следващите четири седмици. През 2015 г. LTC се повиши с 400% през месеца преди халвинга. Криптовалутата скочи от $ 1,70 до $ 8,50, тъй като огромна "fomo" вълна завладя пазарите.


Сравнително казано, ако съдим по историята, ние вече трябваше да видим нездравословен вертикален скок в цената, тъй като хората се опитват да се възползват от събитието, но това не се е случи.


Неотдавнашното действие на Лайткойн е свързано с това на "големия му брат". Представянето му само през тази година надмина Биткойн. Търгувайки се малко над 30 долара през януари, Лайткойн нарасна с монументалните 300%. BTC е скочил с малко над 200% за същия период от време.


По време на писането на статията, Лайткойн се търгува на 120 долара като се намираше в диапазон миналата седмица. След пиковете си от 2019 г., LTC е спаднал със 17%, което е почти идентично с корекцията на Биткойн от 13,800 щатски долара до сегашните нива.


Дневният обем отстъпи от върховете през миналия месец до 3.3 милиарда долара, а пазарната капитализация е $ 7.5 милиарда, което за момента държи LTC над BCH в класацията.


Графиката показва известно охлаждане при крипто-актива, но вълнението около него и предстоящия халвинг може лесно да нагнети обстановката.


По време на епичния бичи пазар от 2017 г. Лайткойн скочи от $ 100 до $ 340 само за пет дни. Може да не видим повторение на това невероятно вертикално ценово действие, но се очаква скок от някакъв вид в рамките на следващите дни. Litecoin.com добави:


Положителните CMF, MACD, RSI и седмичните пълзящи средни (3,7,30), които сега се движат нагоре и в правилния ред, изглеждат бичи занапред, като всяко краткосрочно отдръпване е временно.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ефектът от халвинга на Лайткойн тепърва предстои да бъде видян

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света