НАЧАЛО Биткойн Алткойни

По-малко от месец остава до Лайткойн халвинга, какво да очакваме?

ЮЛИ. 8, 2019 12:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 По-малко от месец остава до Лайткойн халвинга, какво да очакваме?

Крипто пазарите са прекарали по-голямата част от уикенда в консолидация, тъй като Биткойн загуби инерция временно.

Хората започват да обръщат внимание на Лайткойн отново, тъй като халвингът идва след по-малко от месец.


По данни от Litecoinblockhalf има 28 дни преди събитието, което ще бъде следващия месец. Според официален пост на уебсайта на LTC, предишният халвинг се състоя на 25-ти август 2015 година на блок 840,000. 


Този път се очаква 20 дни по-рано на 5-ти август на блок 1,680,000 поради повишения хеш-рейт на мрежата, която бавно ускорява часовника между пренастройките на трудностите.


Ако историята се повтори, то би трябвало да видим голям скок в цената на Лайткойн в рамките на следващите четири седмици. През 2015 г. LTC се повиши с 400% през месеца преди халвинга. Криптовалутата скочи от $ 1,70 до $ 8,50, тъй като огромна "fomo" вълна завладя пазарите.


Сравнително казано, ако съдим по историята, ние вече трябваше да видим нездравословен вертикален скок в цената, тъй като хората се опитват да се възползват от събитието, но това не се е случи.


Неотдавнашното действие на Лайткойн е свързано с това на "големия му брат". Представянето му само през тази година надмина Биткойн. Търгувайки се малко над 30 долара през януари, Лайткойн нарасна с монументалните 300%. BTC е скочил с малко над 200% за същия период от време.


По време на писането на статията, Лайткойн се търгува на 120 долара като се намираше в диапазон миналата седмица. След пиковете си от 2019 г., LTC е спаднал със 17%, което е почти идентично с корекцията на Биткойн от 13,800 щатски долара до сегашните нива.


Дневният обем отстъпи от върховете през миналия месец до 3.3 милиарда долара, а пазарната капитализация е $ 7.5 милиарда, което за момента държи LTC над BCH в класацията.


Графиката показва известно охлаждане при крипто-актива, но вълнението около него и предстоящия халвинг може лесно да нагнети обстановката.


По време на епичния бичи пазар от 2017 г. Лайткойн скочи от $ 100 до $ 340 само за пет дни. Може да не видим повторение на това невероятно вертикално ценово действие, но се очаква скок от някакъв вид в рамките на следващите дни. Litecoin.com добави:


Положителните CMF, MACD, RSI и седмичните пълзящи средни (3,7,30), които сега се движат нагоре и в правилния ред, изглеждат бичи занапред, като всяко краткосрочно отдръпване е временно.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Остават броени часове до халвинга на Лайткойн
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Brave Browser с 8 милиона уникални активни потребители

ОКТ. 19, 2019 09:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple разраства мрежата си от партньори с изключителни темпове

ОКТ. 19, 2019 08:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple прави ключова инвестиция

Инициативата инвестира неразкрита сума в “Towo Labs”.Този проект разработва софтуер с отворен код, който улеснява интегрирането на XRP в хардуерни портфейли, според блог публикация от 16-и октомври 20...
ОКТ. 18, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Telegram може да отложат пускането на своята криптовалута с поне шест месеца

Според руския Forbes, двама неназовани инвеститори в проекта за 1,7 милиарда долара казаха пред медиите, че Telegram вече са признали, за отлагане на старта с „минимум шест месеца“.Telegram се стремях...
ОКТ. 17, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света