Home

PlayDoge обявява Ethereum стейкинг, след като събра $4 милиона през първите две седмици

12.06.2024 16:10 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
PlayDoge обявява Ethereum стейкинг, след като събра $4 милиона през първите две седмици

Само две седмици след старта на своето ICO, което досега е събрало $4 милиона , Play-to-Earn (P2E) монетата PlayDoge ($PLAY) вече е многоверижна и обяви Ethereum стейкинг в допълнение към съществуващия стейкинг на нейната основна верига BNB.

Вчерашната новина означава, че $PLAY токенът на PlayDoge вече е едновременно на Ethereum и BNB Chain, с възможност за “мост” между двете. Въпреки това, BNB Chain остава основната верига, тъй като ще се използва в екосистемата на предстоящата 8-битова P2E игра.

PlayDoge съчетава култовото Doge меме, който е вдъхновил шест от днешните десет най-големи меме монети по пазарна капитализация, с обичаната игра Tamagotchi от 90-те години, създавайки забавно виртуално игрово преживяване, при което играчите играят, за да спечелят собствения токен на играта – $PLAY.

Купете PlayDoge

$PLAY навлиза в осмия етап на предварителната продажба

Токените в момента се продават на ниска цена от само $0.00508. Цената ще се повиши до последния (14-ти етап), така че ранните купувачи ще могат да си осигурят $PLAY на потенциално най-ниската възможна цена за останалата част от годината.

След като играта стартира и $PLAY излезе на отворения пазар, потенциалният ръст може да изстреля цената на токена нагоре.

Лятото на меме криптовалутите и P2E е тук

Само през април CoinMarketCap регистрира цели 138 нови листвания на меме криптовалути. В момента общата пазарна капитализация на меме криптовалутите е $55 милиарда.

Тези монети носят сериозни печалби за притежателите си. Купилите пазарния лидер Dogecoin ($DOGE) са видели как портфейлите им се увеличават със 129% през последните 365 дни. Междувременно, феновете на Floki ($FLOKI) са с 40% по-богати отпреди месец и с цели 1,000% спрямо миналата година по това време.

Въпреки че дневните ръстове са се забавили през периода на консолидация, си струва да се отбележи, че другата категория монети на PlayDoge – Play-to-Earn (P2E), също бележи подем това лято.

Според Precedence Research, глобалният пазар на видео игри се очаква да достигне зашеметяващите $665 милиарда до 2033 г., като една от последните иновации са мобилните P2E игри. Категорията Play-to-Earn на CoinGecko нараства до обща пазарна капитализация от около $13 милиарда през юни 2024 г.

P2E монета с нотка носталгия по игрите от 90-те

PlayDoge не е поредната меме монета. Това е монетизиран римейк на tamagochi в Web3, като $PLAY служи като виртуална валута в играта.

Феновете на дигиталнтие домашни любимци от 90-те ще бъдат очаровани как PlayDoge им дава стимули да възродят детството си и отново да станат внимателни виртуални собственици на домашни любимци.

Този път техните усилия за грижа за животните ще им носят XP, докато се грижат за нуждите на виртуалното си куче Шиба ину и се впускат във вълнуващи приключения и мини-игри.

Играчите с най-много XP в класацията на играта ще получават бонус $PLAY токени и ексклузивни награди.

А онези, които имат лоши спомени от tamagochi първия път, не трябва да се страхуват: кривата на трудност в PlayDoge е много по-снизходителна, което го прави много по-издръжлив домашен любимец от tamagochi, които вероятно помните.

Допълнителен начин за печелене на $PLAY е чрез функционалността за стейкинг в играта, позволяваща на потребителите да печелят пасивно токени. Ранните стейкъри могат да се насладят на щедър APY от 252% на Ethereum и 89% на BNB Chain.

Поради различните стейкинг договори за Ethereum и BNB Chain, APY ще варира между веригите и сумата, заложена в пула.

С този иновативен синтез на две обичани теми – култовото Doge меме и Tamagotchi – PlayDoge създава жизнена игрова икономика в бързо разрастващия се подсектор на меме криптовалутите.

Вземете преднина в обичания Tamagotchi римейк на PlayDoge с $PLAY

Както бе споменато по-рано, приложението PlayDoge в момента е в процес на разработка, но това предварително предлагане вероятно ще приключи скоро. Инвеститорите, които искат да се възползват от потенциалния ръст на $PLAY след листването на борсата, трябва да действат бързо, преди цената да се покачи още на следващия етап от предварителната продажба.

С обявяването на Ethereum стейкинг и свързваенто между веригите, PlayDoge продължава да разширява екосистемата си и да добавя стойност за притежателите на $PLAY. По-широката мултиверижна достъпност ще позволи на още повече потребители да се насладят на предстоящата P2E игра и да спечелят от участието си.

Освен това, високите стейкинг награди осигуряват допълнителен стимул за ранните инвеститори да задържат своите $PLAY токени и потенциално да получат значителна възвръщаемост от заложените суми.

С голямата и вярна фенска база на Doge мемето, носталгичната привлекателност на Tamagotchi за феновете от 90-те и привлекателната P2E механика, PlayDoge изглежда добре позиционирана да се превърне в следващата голяма сензация при меме монетите.

Купете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.