НАЧАЛО Алткойни

Пет евтини криптовалути под $1, в които да инвестираме през 2023 г.

декември 21, 2022 16:58 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пет евтини криптовалути под $1, в които да инвестираме през 2023 г.

Не е необходимо криптовалутите да са скъпи. Всъщност повечето алткойни първоначално струват много под $1 и биха били отлична възможност за инвестиция през предстоящата 2023 г.

Повечето от тези токени са ERC-20 и са базирани на Етериум, така че можете да ги купите лесно с MetaMask или Trust Wallet. Ето списък с пет криптовалути, които можете да купите за по-малко от $1. Те са в процес на предварителна продажба и са относително евтини, но имат значителен потенциал през 2023 г.

FightOut


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


FightOut e Web3 Move-2-Earn приложение и проект за метавселена, който иска да комбинира виртуални тренировки с реални такива. Така те искат да насърчат потребителите си да водят активен начин на живот чрез тренировки в зала.

Потребителите на FightOut ще получат награди за своите тренировки, както и за успешно преодоляване на фитнес предизвикателства. Насърчавани ще бъдат и дейностите за развитието на общността.

Как да инвестирате във FightOut?

$FGHT, токенът на FightOut, може да бъде закупен срещу ETH или USDT. За целта трябва да се сдобиете с портфейл, който ги поддъжа – MetaMask или Trust Wallet. Свържете го с платформата и последвайте една от двете опции.

Закупуване на $FGHT чрез ETH

Въведете броя на Етериум токените, които искате да обмените срещу монетите на FightOut и завършете транзакцията. Трябва да вземете под внимание, че при транзакция с ETH се начисляват допълнителни такси.

Ако не разполагате с Етериум, то може да го закупите директно от платформата на FighOut чрез дебитна или кредитна карта.

Закупуване на $FGHT чрез USDT

Може да закупите и $FGHT и чрез USDT. Процедурата е същата, като тази с ETH. Натиснете бутона Buy $FGHT with USDT и въведете броят токени, който искате да размените срещу $FHGT.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Stake-for-membership

Чрез опцията Stake-for-membership на FightOut може да надградите обема на заложеното от вас, както и колко често залагате. Тренирайте повече и по-интензивно и може да спечелите някоя от следните награди:

  • Карта за брандирана фитнес зала
  • Консултация с медицински специалист
  • Промоционални стоки
  • Достъп до споделено работно място
  • Взаимодействие с някой от партньорите на проекта
  • Индивидуална тренировъчна сесия
  • NFT
  • Достъп до ексклузивни събития

Dash2Trade

D2T е отговорът на всички въпроси, които вълнуват инвеститорите след злополучния срив на FTX. Dash2Trade разполага с уникални инструменти за крипто информация. Може да се възползвате от социални сигнали, вълнения в различните общности, индикатори и инструменти за търговия, които претендират да бъдат най-добрите в своя клас.

Всичко сочи, че D2T може да се наложи като много добър токен както за инвеститори, така и за трейдъри точно заради тези инструменти.

Те генерират огромно внимание от цялата общност върху платформата и това вероятно няма да спре скоро. Потребителите, които искат да се възползват от тях се нуждаят от D2T токени. Има три нива на достъп – безплатен, базов и премиум, D2T е в етап на предварителна продажба №3, като цената е $0.0513. Тя ще приключи скоро и цената ще се покачи на $ 0.0533. Дотук платформата на Dash2Trade е набрала $10.5 милиона.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


C+Charge

C+Charge е крипто платформа, която цели да подпомогне масовото навлизане на ежедневието на електромобили. Тя позволява на шофьорите на електромобили да печелят въглеродни кредити, както и демократизира системата, чрез милиарди, насочени към компаниите, произвеждащи такива коли. Предстои платформата да се обърне и към потребителите.

Но пък ранните купувачи са облагодетелствани. Анализаторите оценяват шансовете за скок в цената на CCHG – токенът на C+Charge – на около 85%. За разлика от масовите ERC-20 токени, C+Charge е базиран на BSC мрежата на Binance. Така екипът на проекта цели да промени индустрията на електромобилите и ще позволи на потребителите по-лесен преход към подобни превозни средства.

Още един таргет на C+Charge са производителите на зарядни станции. Така те целят още по-бързото внедряване на тези т.нар. „коли на бъдещето“.

RobotEra

RobotEra е платформа за крипто игри, в която играчите, чрез свои роботизирани аватари, могат да играят игри, изкарват пасивен доход и изследват метавселената на унищожената планета Taro.

В светът на Taro, играчите ще могат да създават свои игри и робо-спътници без нужда от умения в писането на код.

robotera

В RobotEra, играчите имат множество опции за пасивен доход – те ще могат да минават куестове, организират събития, залагат и отдават / наемат билбордове.

Екипът на RobotEra планира някои големи подобрения в света на играта, като се планира включването на обогатена реалност (AR). Играчите ще имат опция да строят свой свят, както и още повече опции за пасивен доход.

robotera

Токенът на RobotEra TARO (като планетата) успя да набере близо $400,000 при цена по врема на първата разпродажба от $0.020.

Calvaria (RIA)

В Calvaria: Duels of Eternity ще можете да се потопите в свят, базиран на митовете за задгробен живот на различни култури. Calvaria е игра с NFT карти, чрез които играчите търгуват и се съревновават.

Токенът на Calvaria е RIA. Чрез него може да закупувате NFT карти на пазара в играта. Това дава на играчите притежание върху колодите, както и влияние върху децентрализираната автономна организация (DAO) на играта. Собствениците на NFT карти могат да получават и пасивен доход срещу дигиталния си актив.

Токенът RIA e в процес на предварителна продажба, която се развива по-добре от очакванията. До сега са събрани повече от $2.2 милиона, а броят на токени в продажба е намален до половина. Така продажбата ще приключи по-бързо от планираното.

calvaria

Заключение

Алткойните доминират крипто пазара, както бе видимо от предварителните продажби на IMPT и Tamadoge. Dash2trade също е от големите фаворити на пазара, но и останалите токени не му отстъпват. Calvaria, RobotEra и C+Charge са апетитна хапка за всички ранни инвеститори.

Остава да видим дали тези евтини монети за по $1 ще запазят позитивните си тенденции и през 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене