Home

Pepe Unchained препуска в своята предпродажба, задминава Pepe като потенциал?

02.07.2024 15:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe Unchained препуска в своята предпродажба, задминава Pepe като потенциал?

Със събрани $1.2 милиона само през първата си седмица, Pepe Unchained ($PEPU) добави още $800,000 през последните два дни, достигайки общо $1.87 милиона.

Pepe Unchained набира неудържима инерция, завладявайки крипто пазара с по-зла, по-бърза и в крайна сметка по-добра версия на Pepe, която включва свой собствен блокчейн от втори слой на Етериум.

Неговият роден токен $PEPU в момента е наличен на цена от $0.0081939 за токен, но бързо ще скочи до $0.00822670 за по-малко от два дни, когато предпродажбата премине към следващия си етап.

Всеки ден нови инвеститори откриват тази “освободена” версия на Pepe, укрепвайки случая за бъдещо голямо листване на борса, което лесно може да изстреля цената му нагоре.

Можете да обмислите купуването на $PEPU сега, преди да надмине Pepe ($PEPE)

Посетете Pepe Unchained 

$PEPE възвръща силата си, но $PEPU бързо става по-силен

Меме крипто монетите напредват с още един възходящ ден, като са се увеличили с 4.51% през последните 24 часа, за да издигнат пазарната си капитализация до $48.3 милиарда.

Обемите на търговия се увеличиха с 21.42% през същия период, достигайки $3.5 милиарда.

$PEPE, който изоставаше зад по-широкия подсектор миналата седмица, бързо възвърна ритъма си със забележителен 7.48% ръст, докато Pepecoin ($PEPECOIN) също се покачи със 7% през последния ден.

Един от катализаторите зад възраждането на монетите с тема Pepe е мистериозната публикация на американската инвестиционна фирма VanEck.

Меме публикацията в X изобразяваше жаба, наред с други животни, които водят заседание в бордна зала, което въодушеви сред феновете на Pepe.

Друга причина, която вдъхва ентусиазъм на инвеститорите, е че веригата не е просто за подобряване на транзакциите – тя представлява цяла екосистема, която може да постави $PEPU в челните редици на пазара, за разлика от другите Pepe монети.

Като нова блокчейн екосистема, която ще има дори собствен блокчейн, тя може да служи и като стартова платформа за други вълнуващи токени.

За ентусиазираните инвеститори, които искат да достигнат до луната с $PEPU, предпродажбата все още е в ход.

Тя дори предлага функции за стейкинг, които позволяват на инвеститорите да увеличат своите свежи $PEPU притежания, докато чакат старта на блокчейна.

Стейкингът с Pepe Unchained в момента предлага APY от 1,037%.

Този вид висока възвръщаемост от стейкинг е точно причината защо 99Bitcoins, с YouTube канал с 705,000 абонати, разглежда $PEPU като скрито съкровище, което инвеститорите не бива да пропускат.

Посетете Pepe Unchained 

Как да купя Pepe Unchained?

Закупуването на Pepe Unchained ($PEPU) е лесно и бързо. Следвайте тези прости стъпки, за да започнете вашето крипто приключение:

  1. Създайте крипто портфейл: Инсталирайте и настройте MetaMask или друг съвместим портфейл.
  2. Закупете криптовалута: Заредете портфейла си с ETH, USDT или BNB.
  3. Свържете портфейла си: Посетете официалния сайт на Pepe Unchained и свържете своя портфейл.
  4. Купете $PEPU токени: Въведете сумата криптовалута, която искате да размените за $PEPU, и потвърдете транзакцията.

Посетете Pepe Unchained


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.