Home

Pepe Unchained буквално препуска – събира $1 милион в предпродажбата, цената скача утре

28.06.2024 12:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe Unchained буквално препуска – събира $1 милион в предпродажбата, цената скача утре

Pepe Unchained събра над $1 милион само седмица след старта на предпродажбата, отбелязвайки изключителен успех и силен интерес от инвеститорите.

Този ръст на капитализацията съвпада с позитивни прогнози за меме криптовалутите за уикенда, когато анализаторите очакват ръст на пазарната капитализация на меме сектора до $52 милиарда. 

Допълнително се наблюдават цели 25% ръст на търговския обем, което е добра индикация за бъдещето на Pepe Unchained.

Купете Pepe Unchained

Pepe расте на фона на основните си конкуренти, което дава големи предпоставки за успех

Както виждаме на графиката, Pepe показва значителна динамика в цената през последните месеци. След относително стабилен период в началото на годината, токенът демонстрира рязък скок в началото на март, последван от период на консолидация и по-нататъшен ръст през май.

Текущата цена около $0.00001231 се движи в средата на болинджър лентите, което предполага балансирана пазарна ситуация. Разширяването на лентите индикира повишена волатилност, което може да доведе до по-големи ценови движения в близко бъдеще.

RSI индикаторът на ниво 51.17 показва неутрална позиция, но с лек наклон нагоре, което може да сигнализира за потенциален бъдещ ръст. Обемът на търговия остава относително стабилен, с периодични пикове, съвпадащи с по-значителни ценови движения.

Pepe демонстрира впечатляващ седмичен ръст от 11.5%, значително изпреварвайки основните си конкуренти. За сравнение, Dogecoin отбелязва само 1% увеличение, докато Shiba Inu и FLOKI дори регистрираха спад. Най-близките конкуренти по представяне са Brett с 12.62% и Bonk с 13.94% ръст.

Pepe Unchained може да “яхне” вълната 

Както неведнъж сме виждали, мемекойните са много чувствителни и когато подобни проекти растат, те повличат и цялата индустрия. Бърз поглед на $PEPE алтернативите показва, че над 80% от тях бележат ръст. Някои анализатори пък са убедени, че Pepe Unchained може да изпревари техния растеж.

Предстоящото увеличение на цената в ICO-то на Pepe Unchained създава допълнителен стимул за инвеститорите да се включат сега, преди очакваното поскъпване. Това може да доведе до значителен приток на капитал и повишено внимание към проекта.

Колко да инвестирам в Pepe Unchained?

Крипто анализаторите са на мнение, че Pepe Unchained има добър потенциал. Средно се инвестират между $700 и $900, но това зависи от вашия бюджет. YouTube крипто специалисти намекват за възможен скок до 100Х, докато по-песимистичните прогнози сочат 3-4Х увеличение. 

Важно е да се има предвид, че криптовалутите са силно волатилни и инвестициите в тях носят риск. Препоръчително е да инвестирате само сума, която сте готови да загубите, и да направите собствено проучване преди да вземете решение.

Как да закупя Pepe Unchained в 4 стъпки?

Закупуването на Pepe Unchained ($PEPU) е лесно и бързо. Следвайте тези стъпки, за да започнете вашето крипто приключение:

  1. Създайте крипто портфейл: Инсталирайте и настройте MetaMask или друг съвместим портфейл.
  2. Закупете криптовалута: Заредете портфейла си с ETH, USDT или BNB.
  3. Свържете портфейла си: Посетете официалния сайт на Pepe Unchained и свържете своя портфейл.
  4. Купете $PEPU токени: Въведете сумата криптовалута, която искате да размените за $PEPU, и потвърдете транзакцията.

Купете Pepe Unchained


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.