НАЧАЛО Алткойни

Пазарите прекалено много подценяват шансовете за одобрение на спот Етериум ETF според експерт

21.05.2024 4:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пазарите прекалено много подценяват шансовете за одобрение на спот Етериум ETF според експерт

Добре познат крипто анализатор смята, че пазарът е прекалено песимистичен по отношение на вероятността регулаторите да одобрят спот борсово търгуван фонд (ETF) за Етериум (ETH).

Altcoin Psycho” твърди, че пазарните настроения спрямо ETH в момента са твърде мечи.

Той заяви:

Пазарите на 100% подценяват шансовете за създаване на ETH ETF. Също така подценяват въздействието върху цената, което ще има. Купуването на ETH под $3,000 преди ETF в крайна сметка ще се разглежда като очевидна сделка, подобно на това как сега се гледа на купуването на Биткойн преди одобрението на спот ETF.

Данните от базираната на Етериум пазарна платформа за прогнози Polymarket подкрепят това мнение, като показват, че само 10% (към момента на писане на статията) от търговците вярват, че ETF за ETH ще бъде одобрен до края на месеца.

Що се отнася до по-широкия пазар на дигитални активи, Altcoin Psycho прогнозира, че инвеститорите в крайна сметка ще пренасочат вниманието си към утвърдени крипто проекти за сметка на меме монетите:

„В някакъв момент цялото това разпръснато внимание ще се стесни чрез бягство към по-утвърдени монети, което означава и разпродажба на меме токени. Не смятам, че върхът на цикъла е настъпил, но мисля, че върхът на меме монетите не е далеч.

По темата за нововъзникващия сектор на изкуствения интелект (AI) анализаторът се разграничава от общоприетото мнение, че AI балонът е на път да се спука. Той твърди, че секторът на изкуствения интелект все още е в начален стадий и е готов да се превърне в една от най-значимите спекулативни мании, наблюдавани някога.

Той отбеляза:

Повечето казват, че AI балонът скоро ще се спука; аз ще бъда обратното мнение и ще кажа, че балонът тепърва започва… Въпреки че 99% от стартиращите компании в сектора на изкуствения интелект ще се провалят, оцелелият 1% ще бъде много ценен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.