НАЧАЛО Други

Парите на клиентите на една от най-големите банки в Америка изчезват безследно

03.02.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Парите на клиентите на една от най-големите банки в Америка изчезват безследно

Клиенти на клон на JPMorgan Chase съобщиха за опасения, че депозитите не се отразяват в сметките им, а банката изглежда се бави с решаването на проблема.

Карла Гарлинг, собственик на малък бизнес, сподели разочарованието си, заявявайки, че въпреки предоставената бележка за депозит, местният клон на Chase не е потвърдил депозит от $13,478 в сметката ѝ, според Oklahoma News 4. Тъй като Chase не реагира, Гарлинг се наложило да се изправи срещу финансови предизвикателства, включително с изплащането на заплатите, без очакваните средства.

Служителите на Chase информирали Гарлинг, че не могат да предоставят график кога и дали ще получи средствата си. След контакт с Oklahoma News 4, от банката изглежда са проявили по-голям интерес към разрешаването на ситуацията на Гарлинг.

Малко след намесата на медията от Chase уверили Гарлинг, че ще преведат по сметката ѝ липсващия депозит.

Друго лице, което имало подобни проблеми със същия клон на Chase, също получило възстановяване на сумата след намесата на медиите.

Заслужава да се отбележи, че Chase е изправена пред множество обвинения за произволно закриване на сметки без прозрачни обяснения. Миналото лято републикански главни прокурори в 19 щата обвиниха JPMorgan в предполагаема дискриминация на клиенти и внезапно закриване на сметки въз основа на религиозни и политически пристрастия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Тази държава отказва да се присъедини към съюза

Министерството на външните работи на Мексико наскоро отговори на спекулациите относно потенциалния интерес на страната относно присъединяване към групата БРИКС, която се състои от нововъзникващи икономики.

04.03.2024 20:20 2 мин. четене

5 акции, които да избягвате на фона на икономическото състояние на САЩ

Въпреки че в момента пазарите на акции в САЩ са на исторически високи нива, инвеститорите трябва да бъдат предпазливи.

04.03.2024 16:40 3 мин. четене

Икономиката на ОАЕ може драстично да се разрасне през 2024 година

Прогнозите са, че икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) ще нарасне с 5% през 2024 г., което е значително увеличение спрямо отчетения през миналата година ръст от 3.4%.

04.03.2024 12:29 1 мин. четене

Ето какво мисли милиардерът Рей Далио за настоящия фондов пазар

Рей Далио, основателят на Bridgewater, наскоро сподели своята гледна точка за сегашното състояние на фондовия пазар, като посочи, че не смята, че той е в балон.

04.03.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.