НАЧАЛО Алткойни

Остават няколко месеца докато пазарите на криптовалути “избухнат”

07.02.2024 11:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Остават няколко месеца докато пазарите на криптовалути “избухнат”

Известен крипто търговец предполага, че алткойн пазарът е на прага на дъното и може да отбележи значително възходящо движение през следващите месеци.

Джейсън Пицино подчерта, че общата капитализация на алткойн пазара успешно е превърнала ключово ниво на съпротива в подкрепа, което потенциално създава предпоставки за бичи тренд по-късно тази година. Въпреки това той предупреждава, че в близко бъдеще е възможно да има незначителен спад от сегашната позиция.

Според експертът макар че може да има известно по-нататъшно низходящо движение, малко вероятно е то да бъде толкова силно, колкото това, на което станахме свидетели през предишния пазарен цикъл. 

Той добави:

“Така че, ако сте наблюдавали тези възможности за 20x, 50x или дори 100x печалби в алткойните, сега може би е подходящият момент. Настойчиво споделям подобни прозрения, защото вярвам, че в момента сме в най-добрата позиция в рамките на пазара.”

Анализаторът вярва, че “ако сте пропуснали шанса да натрупате криптовалути по време на най-ниските нива от април 2023 г. до октомври 2023 г., сега имате сравнително по-сигурна възможност. Пазарът демонстрира пробив покрай предишните нива на съпротива, приблизително около $270 милиарда, и може да тества отново или да се доближи до тази зона на подкрепа“.

Изглежда, че Пицино анализира графиката TOTAL3, която следи общата пазарна капитализация на дигиталните активи, с изключение на Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и стабилни монети. Според неговия анализ вероятно ще се върне към нивото на подкрепа около $270 милиарда, преди да тръгне по следващата си възходяща траектория на TOTAL3.

Освен това търговецът очаква потенциален скок на общата пазарна капитализация на алткойните, който ще продължи приблизително 12 месеца, започвайки от ноември 2024 г., съвпадайки с президентските избори в САЩ, подобно на модела, наблюдаван през цикъла от 2020 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.