НАЧАЛО Други

Основателят на Tron с похвални думи за бившия директор на Binance

28.05.2024 0:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Tron с похвални думи за бившия директор на Binance

Въпреки настоящите правни проблеми на Чанпен Джао, основателят на Tron Джъстин Сън наскоро заяви, че уважава създателя на Binance.

Сън използва платформата X, за да обсъди поуките от обучението на основателя на Alibaba Джак Ма, както и от принципите на Джао, подчертавайки стойността на честността пред удобството.

Вторият урок, който научих от Джак Ма и Джао, е винаги да давам приоритет на това да се действа правилно, а не да се избира лесното“, каза Сън, като похвали моралното поведение на менторите си. Той подчерта, че истинската стойност на една компания се крие в услугата, която тя предлага на своите потребители, като се опира на идеите, които Джак Ма е представил в университета Хупан.

От първостепенно значение е да се постъпва правилно за потребителите, а не само да се преследват печалби“, подчерта Сън. Той изтъкна, че осигуряването на стойност за потребителите трябва естествено да води до рентабилност, а не да бъде основна цел. Сън също така сравни предприемчивия подход на Джао със значението на поставянето на потребителската стойност на първо място.

Той отбеляза, че печелившите предприятия редовно дават приоритет на нуждите на своите потребители, за да генерират значителни печалби.

По-рано милиардерът е коментирал още един урок, който е научил от Ма и Джао, подчертавайки колко е важно защитата на потребителите да бъде поставена на първо място. “В университета Хупан където учех при Джак Ма, той наблягаше на необходимостта от защита на потребителите. В Alibaba на потребителите се дава предимство пред инвеститорите.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Търговията на Китай с Австралия връща нивата си отпреди Ковид пандемията

Въпреки десетилетието на политическо напрежение Китай, член на БРИКС, значително увеличава търговията си с Австралия.

22.06.2024 15:00 1 мин. четене

Топ мениджър на фондове намалява позициите си в Nvidia – ето защо

Пол Уик от Seligman Investments е намалил дела си в Nvidia, изразявайки съмнения относно бъдещия ръст на приходите на компанията.

22.06.2024 10:30 1 мин. четене

Китай предупреди Европа за потенциална “търговска война”

Германският министър на икономиката Роберт Хабек пристигна в Пекин на 21 юни на тридневно посещение на фона на ескалиращото търговско напрежение между Европейския съюз и Китай във връзка с предложените мита върху вноса на електрически превозни средства.

22.06.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Все повече азиатски държави подкрепят съюза в борбата срещу Запада

Министър-председателят на Малайзия Анвар Ибрахим планира да се присъедини към БРИКС – икономическия блок, представляващ страните от глобалния Юг.

22.06.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.