НАЧАЛО Прессъобщения

OpenTrade: Революционизиране на блокчейн инвестициите с Web3 решения

март 10, 2023 10:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OpenTrade: Революционизиране на блокчейн инвестициите с Web3 решения

OpenTrade наскоро обяви, че е набрала кръг на финансиране, воден от Sino Global Capital, с участието на други водещи Web3 организации, включително Circle Ventures, Kronos Research, Kyber Ventures, Polygon Ventures и Outlier Ventures.

Средствата ще бъдат използвани за мащабиране на операциите на OpenTrade и компанията планира да стартира през втората половина на тази година.

OpenTrade е платформа за управление на държавни облигации от корпоративен клас, която осигурява безпроблемен достъп до набор от структурирани във веригата финансови продукти, подкрепени от ликвидни финансови активи от инвестиционен клас.

Първоначалните продукти на платформата ще включват ликвидни пулове за държавни бонове на САЩ, търговски книжа от инвестиционен клас и финансиране на веригата на доставки от инвестиционен клас. Продуктите за финансиране на веригата на доставки вграждат USDC плащания и финансиране директно в B2B мрежи и платформи, за да направят достъпно интернет финансиране при поискване за бизнеси от всякакъв размер от глобална мрежа от небанкови доставчици на ликвидност.

Протоколът DeFi на OpenTrade е изграден върху платежната инфраструктура на Circle, работи на Polygon и Ethereum и е установен на широко приети стандарти с отворен код и закалена в битки технологична инфраструктура, която поддържа трилиони долари в блокчейн транзакции. Използването на композируеми и програмируеми долари като USDC намалява разходите, сложността и риска през целия жизнен цикъл на транзакцията както за инвеститорите, така и за кредитополучателите.

OpenTrade беше основана по-рано тази година от екип от блокчейн, инженерни и финансови ветерани, включително Дейв Сътър и Джеф Хендлър, преди това от Centre, консорциумът, основан от Circle и Coinbase за осигуряване на управление на стандартите за USDC, Том Нирман, бивш служител на Google и Meta, Майкъл Харт, бивш главен оперативен директор/CIO в Barclays и Santander, и Микеле Биселгия, преди това партньор в AGFE.

Колективният опит на екипа от основатели на OpenTrade в Web3, стабилните монети и традиционните финанси ги подтикна да работят за изграждането на платформа, която да обслужва развиващите се нужди на Web3 бизнеси, фондове и инвеститори, които се нуждаят от достъп до инвестиции във веригата, които печелят стабилна, предвидима възвръщаемост и глобални вериги за доставки, които се нуждаят от достъп до опции за небанково финансиране.

Платформата на OpenTrade е защитена с помощта на изпитани във времето, юридически структури за фалит, които гарантират, че инвеститорите са напълно защитени извън веригата, като същевременно им позволяват да продължат да работят изцяло във веригата.

Според компанията нарастващата тенденция на токенизиране на активи от реалния свят (RWA) отваря нови възможности за генериране на доходност, тъй като границите между децентрализираното финансиране (DeFi) и традиционното финансиране (TradFi) стават все по-размити. OpenTrade, със своя опитен екип, е в добра позиция да води следващата вълна от иновации в DeFi и инвеститорите на компанията вярват, че OpenTrade ще стане лидер в тази обещаваща област.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

Витсе Уинд, разработчик и участник в XRP Ledger (XRPL), сподели мнение за разликата между екосистемите XRPL и Етериум или Етериум Виртуална Машина (EVM), свързана с въвеждането на нови идеи.

юни 9, 2023 18:55 3 мин. четене

Ще напусне ли Coinbase крипто пазара в САЩ? Търгувайте новините, преди да сте ги прочели с AI Algo

Напускането на САЩ от страна на крипто играчите породи опасения относно липсата на яснота в регулациите на SEC. Борсата Bittrex вече потвърди напускането си, а последните спекулации намекват, че Coinbase може да напусне крипто пазара в САЩ поради регулаторни пречки.

юни 9, 2023 17:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.