НАЧАЛО Други

Ограбиха сметка на 95 годишна жена – банката иска над $4,200 в такси

10.12.2023 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ограбиха сметка на 95 годишна жена – банката иска над $4,200 в такси

95-годишната Вирджиния Уеймър от Флорида попадна в неприятна ситуация, тъй като измамник изтегли средства от сметката ѝ, което доведе до неочаквани финансови сътресения.

Уеймър е претърпяла първоначална загуба от $13,000, след като лице е получило неоторизиран достъп до разплащателната ѝ сметка в Bank Of America (BofA), както бе съобщено от WFLA.

Въпреки че банката в крайна сметка възстанови откраднатите средства, действията на извършителя задействаха защитата на сметката от овърдрафт, в резултат на което BofA начисли такса за овърдрафт в размер на $4,237 по кредитната карта на Уеймър.

Макар очевидната измамна дейност, тя изрази своята тревога, тъй като банката отказва да отмени тези такси. Уеймър споделя емоционалните си преживявания, като призна, че постоянно се тревожи за тази ситуация. Тя

Възрастната дама е получила писмо от BofA, в което се отхвърля жалбата ѝ за отмяна на таксата, като се посочва, че тя е свързана с овърдрафт, свързан със сметката ѝ.

Репортерът на WFLA Шанън Бонкен реши да се застъпи за възрастната жертва в тази измамна ситуация, запитвайки банката да преразгледа случая.

Въпреки това до този момент настойникът на Уеймър твърди, че не е получил никаква актуализация и проблемът все още не е решен, което оставя възрастната жертва в състояние на финансова несигурност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Байдън срещу Тръмп – кой ще спаси икономиката на САЩ?

Когато се разглежда въпросът кой може да спаси икономиката на САЩ между Байдън и Тръмп, е важно да се разгледат съответните им икономически политики, постижения и потенциални траектории.

22.02.2024 13:00 3 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Бивши директори на FTX и Alameda стартират нова крипто борса

Сривът на FTX остави криптовалутната общност неспокойна, като промени облика на пазара за години напред.

22.02.2024 11:00 1 мин. четене

БРИКС: Поредната държава готова да се присъедини към съюза през 2024 година

След съобщението за разширяване, направено по време на годишната среща на върха през 2023 г., международната общност наблюдава отблизо потенциалните нови членове на алианса БРИКС.

22.02.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.