НАЧАЛО Алткойни

Обемът на транзакции на Cardano достигна $70 милиарда

март 24, 2022 11:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Обемът на транзакции на Cardano достигна $70 милиарда

Обемът на транзакциите, наблюдаван в мрежата Cardano (ADA), наскоро се доближи до границата от $70 милиарда, надминавайки обема, наблюдаван в мрежите Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Нарастващите обеми на Cardano са следствие на общата стойност, заключена в приложенията за децентрализирано финансиране (DeFi), надхвърлящи $400 милиона.

Според данни от Messari, дневният обем на транзакциите на Cardano в един момент е бил близо до границата от $70 милиарда, над $15.9 милиарда при BTC и $3.6 милиарда на Етериум. Единствената друга верига, която за 24-часов период надхвърли $1 милиард в обем на транзакциите, беше тази на Лайткойн (LTC).

Обемите на транзакциите в мрежата Cardano бележат сериозен ръст заедно с нейната децентрализирана финансова екосистема, която според данните на DeFiLlama сега е над границата от $400 милиона. Както бе съобщено за Minswap, AMM (автоматизиран маркет-мейкър) децентрализираната борса на Cardano, която поддържа множество функции за ценообразуване за един ликвиден пул“ наскоро се превърна в най-големия DeFi протокол на Cardano по обща заключена стойност.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Водеща канадска банка започва да използва блокчейна на Ripple

Следва SundaeSwap, „мащабируема децентрализирана борса и протокол за автоматизирано осигуряване на ликвидност“, която е подкрепена от cFund, Alameda Research и Double Peak Group. Докато Minswap има $188 милиона обща стойност, SundaeSwap има $113 милиона.

Както бе съобщено, популярен в социалните мрежи ADA кит наскоро разкри, че вярва, че общата стойност, заключена в блокчейна Cardano, „скоро ще достигне милиарди“, тъй като върху него стартират още проекти.

Китът добави, че алтернативите на децентрализираните парични пазари като Compound и Aave са „подредени“ и посочи, че общността на Cardano е „готова да стартира собствения си растеж на DeFi“. Техните коментари дойдоха малко след като Cardano надмина Kusama по отношение на общата заключена стойност.

По-рано този месец Чарлз Хоскинсън, съосновател и главен изпълнителен директор на IO Global, компанията, отговорна за проучванията и развитието на Cardano, каза, че „все още не сме видяли нищо“, когато става въпрос за TVL на Cardano, тъй като няколко проекта чакат хард форка ‘Vasil’, за който се очаква да се проведе през юни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.